« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-08-27 19:54:07
Temat: soss tatarskiSluchajcie Kochani, czy sos tatarski pasuje do skrzydelek kurczaka, tzn czy
mozna w nim maczas owe skrzydelka, czy dodanie do niego smietany celem
rozrzedzenia nie spowoduje zmiany smaku
Kaczucha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-08-27 20:37:31
Temat: Re: soss tatarski
Użytkownik Slavek Siegmund <s...@s...com> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:68yi7.16903$Z...@n...uunet.ca...
> Sosik tatarski to raczej do szyneczki a nie kurczaka.
>
> pozdrawiam,
>
> Slav
Czeskim zwyczajem do smożonego sera i fryteczek
A odrobina śmietany złagodzi smak, ale zaszkodzić nie powinna
pozdrawiam
Quef
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 20:47:57
Temat: Re: soss tatarskiSosik tatarski to raczej do szyneczki a nie kurczaka.
pozdrawiam,
Slav
"Iwona Malek" <i...@c...at> wrote in message
news:zzxi7.253$Xd1.3861@news.chello.at...
> Sluchajcie Kochani, czy sos tatarski pasuje do skrzydelek kurczaka, tzn
czy
> mozna w nim maczas owe skrzydelka, czy dodanie do niego smietany celem
> rozrzedzenia nie spowoduje zmiany smaku
>
> Kaczucha
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 21:09:28
Temat: Re: soss tatarskino tak to co w takim razie do skrzydelek, moze sos barbecue?? albo cos
innego??
Kaczucha
Użytkownik "Quefear" <q...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9meb3v$ndh$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Slavek Siegmund <s...@s...com> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:68yi7.16903$Z...@n...uunet.ca...
> > Sosik tatarski to raczej do szyneczki a nie kurczaka.
> >
> > pozdrawiam,
> >
> > Slav
>
> Czeskim zwyczajem do smożonego sera i fryteczek
> A odrobina śmietany złagodzi smak, ale zaszkodzić nie powinna
>
> pozdrawiam
>
> Quef
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 21:14:50
Temat: Re: soss tatarskiIwona Malek wrote:
>
> no tak to co w takim razie do skrzydelek, moze sos barbecue?? albo cos
> innego??
Skrzydelka to najlepiej na slodko, w miodzie... Mniam...
Hmm, wlasciwie dawno takiego czegos nie jadlam, hmmm.
No, w kazdym razie polecam - miod, sos sojowy, troche bulionu, odrobina
wodki (jakiejkolwiek), czosnek, imbir i smacznego...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-28 05:38:37
Temat: Re: soss tatarski
>
> Czeskim zwyczajem do smożonego sera i fryteczek
> A odrobina śmietany złagodzi smak, ale zaszkodzić nie powinna
>
> pozdrawiam
>
> Quef
>
Jak to bylo: smazeny syr, brambory a tatarska omaczka? Jak ja uwielbialem wypady
do Czech!
Irek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-28 08:13:57
Temat: Re: soss tatarski
Użytkownik Iwona Malek <i...@c...at> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:zzxi7.253$X...@n...chello.at...
> Sluchajcie Kochani, czy sos tatarski pasuje do skrzydelek kurczaka, tzn
czy
> mozna w nim maczas owe skrzydelka, czy dodanie do niego smietany celem
> rozrzedzenia nie spowoduje zmiany smaku
>
> Kaczucha
>
> Osobiście uważam, że sos tatarski pasuje do wszystkiego.
Iwa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-28 08:17:44
Temat: Re: soss tatarski
Użytkownik Iwona Dembczyńska <i...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9mfjqf$66v$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik Iwona Malek <i...@c...at> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:zzxi7.253$X...@n...chello.at...
> > Sluchajcie Kochani, czy sos tatarski pasuje do skrzydelek kurczaka, tzn
> czy
> > mozna w nim maczas owe skrzydelka, czy dodanie do niego smietany celem
> > rozrzedzenia nie spowoduje zmiany smaku
> >
> > Kaczucha
> >
> > Osobiście uważam, że sos tatarski pasuje do wszystkiego.
> Iwa
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-28 08:20:57
Temat: Re: soss tatarski
>> >
>> > Osobiście uważam, że sos tatarski pasuje do wszystkiego.
>> Iwa
>>
>>
Absolutnie!
zupelnie jak zolty ser
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-28 12:19:29
Temat: Re: soss tatarski"Irek Zablocki" <i...@w...de> wrote in message
> Jak to bylo: smazeny syr, brambory a tatarska omaczka? Jak ja uwielbialem
wypady
> do Czech!
Brambory to ziemniaki, frytki nazywaja sie hranulky :-)
Zreszta Czechy to piekne miejsce, nigdzie indziej nie
zdarzylo mi sie zlozyc w restauracji tak brzmiacego
zamowienia: "trzy steaks with hranulky" :-)
---
Pozdrawiam
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |