Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "@nn" <a...@b...pl>
Znaleziono: 128 wiadomości





Re: TATAR

2006-05-16 00:49:54 | @nn inne posty tego autora

Dariusz K. Ladziak wrote: > Opalanie nad palnikiem niszczy ostrze. W sumie wystarczy na salmonelle > porzadne (z zagrzaniem metalu i plastiku/drewna raczki) wyparzenie we > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czas na grilla .....marynata i bejca

2006-05-16 11:48:24 | @nn inne posty tego autora

bazyli4 wrote: >> Nie znasz się i tyle :p >> Grill zwykły to taki za 19.99 kupiony w tesco, grill prestiżowy to >> taki, który kosztował co najmniej 49,99 :P >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czas na grilla .....marynata i bejca

2006-05-16 13:08:13 | @nn inne posty tego autora

batory wrote: >>> Co to znaczy, grill prestiżowy? >> >> Nie znasz się i tyle :p >> Grill zwykły to taki za 19.99 kupiony w tesco, grill prestiżowy to >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czas na grilla .....marynata i bejca

2006-05-16 14:46:13 | @nn inne posty tego autora

nemezis wrote: > I teraz ja pozwolę sobie zadać pytanie sceptykom ? > Czy ktoś piekł surową golonkę na grillu bez wstępnego > przygotowania ? Jak smakowała ? Przyznam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kolorowy tort - jak to zrobic??

2006-05-16 18:05:31 | @nn inne posty tego autora

ikselka wrote: > p...@g...com napisał(a): > Jak wyczarowac kolory? > marza mi sie >> taki wlansie barwny tort. Poradzcie prosze jak to zrobic? > Upiec 3 warstwy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: SZPARAGI

2006-05-18 14:03:44 | @nn inne posty tego autora

Hanna Burdon wrote: > In news:e4hetq$61d$1@online.de, MonikaGer wrote: >> W przepisie cos pisza, ze glowki szparagow maja wystawac ale jeszcze >> nie doszlam do tego jak to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gulasz + jogurt

2006-05-18 21:19:00 | @nn inne posty tego autora

Jaz wrote: > Witam. W wielu przepisach gulasz zagęszcza się śmietaną z mąką. Akurat > nie mam śmietany, tylko jogurt. Można tak? Nie zgęszczam gulaszu śmietaną, bo sam to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Francuski (czerwony) szpinak

2006-05-22 19:01:44 | @nn inne posty tego autora

Magdalena Bassett wrote: > Jest takie warzywo, ktore nazywa sie po angielsku Red Orach, po > lacinie Atriplex hortensis. Czy jest polska nazwa tego warzywa? > Znalazlam na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na bańki mydlane

2006-05-22 20:32:32 | @nn inne posty tego autora

Mamak z Galicji wrote: > Czy znacie może jakiś dobry przepis na płyn do robienia baniek > mydlanych? Próbuje różne kombinacje płynu do naczyń z wodą, a efekt > jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.dzieci.starsze

Re: Francuski (czerwony) szpinak

2006-05-22 22:34:25 | @nn inne posty tego autora

czeremcha wrote: > No to ja się pochwalę... > Para znajomych została poczęstowana przeze mnie lasagne. Zjedli swoje > porcje, po czym spytali - czy to zielone to był szpinak, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 10 ... 13