Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: JaMyszka <f...@g...com>
Znaleziono: 816 wiadomości





Re: Złamanie podudzia i strzałki - brak zrostu po 8 miesiącach - co dalej?

2010-11-27 22:57:25 | JaMyszka inne posty tego autora

On 27 Lis, 09:58, Suri wrote: > [...] > > Sięgnij po medycynę ludową i w miejscach złamania przykładaj sobie > > (...) > > korzenia przez zimę. > Żartujesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Ciasto orzechowe

2010-12-11 20:20:14 | JaMyszka inne posty tego autora

Ten przepis dostałam z uwagą, że każdemu wyjdzie. Mnie wyszedł i jest przepyszny;p Miksować 4 całe jajka i 1 szkl. cukru. Następnie dodawać 1 szkl. mąki i 1,5 łyżeczki proszku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Napój ulubiony...

2010-12-16 23:26:02 | JaMyszka inne posty tego autora

On 16 Gru, 19:38, Ikselka wrote: > [...] > W a nie otworzy am s j - wypi am duszkiem ca szklank zimnego > kompotu-syropu. Boski. > A owoce mog by u yte do ciasta boskiego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: SMAKUJE MOJE SLEDZIE...

2010-12-23 14:57:07 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Gru, 10:33, "Panslavista" wrote: > ... codziennie porcyjka... >     Potrzebne tuszki ogłowione - najlepiej wiaderko. Wyjmujemy z nich mlecz > (...) >     ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowar - refleksje.

2012-03-12 00:30:27 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu niedziela, 11 marca 2012, 20:56:50 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Sun, 11 Mar 2012 12:52:52 -0700 (PDT), JaMyszka napisał(a): > > > W dniu niedziela, 11 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowar - refleksje.

2012-03-14 12:09:09 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu środa, 14 marca 2012, 11:24:04 UTC+1 użytkownik krys napisał: > JaMyszka wrote: > > > W dniu wtorek, 13 marca 2012, 12:17:38 UTC+1 użytkownik krys napisał: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zgliwiały ser

2012-10-16 16:07:05 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu wtorek, 16 października 2012 17:53:57 UTC+2 użytkownik JaMyszka napisał: > [...] > A gdy ser jest przeważony, to jego grudki są wyczuwalne nawet po > [...] ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaki glukometr polecacie

2013-10-16 14:47:55 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu wtorek, 15 października 2013 06:25:54 UTC+2 użytkownik Jacek napisał: > W dniu 2013-10-14 22:00, JaMyszka pisze: > > > Accu-Chek Aktive.BTW Nie polecam, bo igły są ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: Majonez - pytanie do grupowych specjalistów ;)

2014-01-24 15:28:38 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu wtorek, 21 stycznia 2014 22:07:33 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Tue, 21 Jan 2014 10:49:29 -0800 (PST), JaMyszka napisał(a): > > > > > I kurdesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Majonez - pytanie do grupowych specjalistów ;)

2014-01-24 20:27:13 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu piątek, 24 stycznia 2014 16:09:45 UTC+1 użytkownik FEniks napisał: > W dniu 2014-01-24 16:07, Ikselka pisze: > > > Dnia Fri, 24 Jan 2014 15:36:18 +0100, FEniks ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 58 . [ 59 ] . 60 ... 70 ... 82