Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2016-01-30 17:00:50 | krys inne posty tego autora
Od lat bawię się w domowa piekarnię, zawsze tylko na zakwasie, ale od jakiegoś czasu mam niewyjaśniony problem. Tewn zakwas zdycha. Teoretycznie jest ok, nie śmierdzi, niby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas - ki diabeł?2016-01-31 12:26:42 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: >> No to kicha, ja też jadę na Gdańskich Młynach, od samego początku. Zakwas >> karmię tym: >> http://pi.cetescoassets.com/assets/PL/668/590 6827012 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krem Nivea - aluminium, inne kremy - parabeny... - co używać?2016-02-04 15:54:35 | krys inne posty tego autora
yapann wrote: > zawiódół mnie skład kremu Nivea Masz na myśli ten granatowy? W Nivea Soft nie ma aluminium. A jeśli chodzi o konsystencję granatowego Nivea - w Bambino krem ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Kto smażył sam? Ja kupiłam2016-02-04 18:36:55 | krys inne posty tego autora
Stokrotka wrote: > Wiadomo co : pączki. No w życiu kupne ( kiedyś udało mi się naciąć na pączka usmażonego z ciasta na bułki;-), własnoręcznie zrobione, prawie pożarte ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-02-29 09:48:57 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: > O tym nie pomyślałem. > Myślisz że cukier nie będzie absorbować wilgoci? To zależy, ile w nim jest antyzbrylacza;-). Dawniej cukier bywał pozlepiany, nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-02-29 14:59:20 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: > Podobnie jest z wędlinami, np. szynką, którą "oszukuje się" dotatkiem > zmiękczaczy, co sprowadza się że jest mniej szynki w szynce a więcej > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-03-02 15:58:34 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > W dniu wtorek, 1 marca 2016 15:33:57 UTC+1 użytkownik FEniks napisał: >> W dniu 01.03.2016 o 00:59, Ikselka pisze: >> > antyzbrylacza, w zielonych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-03-07 08:52:27 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message > news:1oqjvsd0rivux.yhisr75k45cc.dlg@40tude.ne t... >> "Bezoczność" kiełbasy to znak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-03-07 09:16:02 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message > news:mg26yyvmthd$.13h8xh9dbdfpc$.dlg@40tude.n et... >> Dnia Sat, 5 Mar 2016 10:04:42 -0600 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-03-07 09:30:41 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: Ja nikomu skóry kurzej wciskać nie będę - wręcz > przeciwnie, jak ktoś zdjemie z kurczaka i odłoży na talerz jako odpad > to chętnie zapytam czy ja mogę to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia