Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Ludek Vasta <q...@X...onet.pl>
Znaleziono: 174 wiadomości





Re: parapetówka

2005-11-11 08:37:28 | Ludek Vasta inne posty tego autora

rahn napsal(a): >>beherówke (ok1 l.) > > Znakomity drink z beherowki: 50ml beherowki + 100ml soku z czarnej Najpierw myslalem, ze to po prostu literowka, ale skoro sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

dieta zroznicowana

2005-11-15 18:45:12 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Witam, mam jakies tlumaczenie i napotknalem sie na termin "dieta zroznicowana". Czy to jest jakis konkretny fachowy termin, czy po prostu chodzi o to, zeby czlowiek jadl ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dieta zroznicowana

2005-11-16 09:04:23 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Waldemar Krzok napsal(a): > dokładnie o to chodzi. Trzeba jeść to, czego organizm potrzebuje, czyli > wszystkiego po trochu, a nie tylko hamburgery i czekoladę ;-) Dziekuje za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-28 06:26:01 | Ludek Vasta inne posty tego autora

medea napsal(a): > Co jeszcze byście polecili, żeby przywieźć z Czech? Sa dwie rzeczy, ktorych w Polsce nie widzialem: sardelová pasta lub potocznie sardelpasta, po niemiecku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-28 06:30:45 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Wladyslaw Los napsal(a): > A jest tak, że koncerny światowe badają rynek i sprawdzają co gdzie > można sprzedać w opłacalnych dla nich ilościach. W Czechach też nie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-28 06:46:52 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Konrad Brywczyński napsal(a): > Różne pasty rybne (marki ABBA) są szeroko dostępne. Czy jest akurat > sardelowa - nie pamiętam. > >> Sos worcestr > Sos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-28 15:28:57 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Wladyslaw Los napsal(a): >>W Małopolsce, przynajmniej w supermarketach, bez problemu można dostać sos >>worcestershire. Jest OIDP Lea&Perrins i Heinz. > > Ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-28 15:46:42 | Ludek Vasta inne posty tego autora

JerzyN napsal(a): > Poszukaj pasty z anchois to moze szybciej trafisz. A moze mi ktos wygooglowac? Znalazlem, ze "sardela to polska nazwa anchois (fr.)". Ale na stronach z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z kalafiora?

2005-12-02 14:56:25 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Bartosz Nazar napsal(a): > Został mi kawał pięknego kalafiora, dzisiaj zrobiłam zupkę ale > co jeszcze można z niego zrobić, nie licząc ugotowania i polania > masełkiem z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z kalafiora?

2005-12-02 15:02:47 | Ludek Vasta inne posty tego autora

Daniel Jakubowski napsal(a): > ...i podsmażyć ? No tak, zapomnialo mi sie. ;-) Ludek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 18