Szukana fraza: Autor: tapta <t...@S...pl>
Znaleziono: 67 wiadomości
2006-02-08 17:21:12 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Jaz napisał: > Witam. Przejrzalem pobieznie archiwum i nie znalazlem odpowiedzi, wiec > pytam. Jak zrobic prawdziwego amerykanskiego (ham)burgera?? Z tego co pamiętam, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
cebula2006-02-10 12:20:10 | tapta inne posty tego autora
Do czego używacie czerwonej i białej cebuli? -- pozdrawiam tapta GG:4082847 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smacznego życzę.2006-02-12 11:21:01 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik reszka napisał: > Chyba większość z konsumentów jest bardziej lub mniej świadoma takiego stanu > rzeczy. I co z tego? Nie każdy potrafi odżywiać się marchewką, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: spagetti -sos2006-02-14 20:24:08 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Sarcia napisał: > Witam, > > Czy ktoś zna jakiś szybki sposób na dobry sos do spagetti? Zazwyczaj > podsmażam boczek z czosnkiem dolewam sos pomidorowy i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: święta u rodziny-On u mnie, Ona u Teściowej, dzieci u Babci2006-04-18 16:16:08 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Magdalena W. napisał: > Coś te synowe niefajne. Ciekawe na jaką ja trafię, kiedy przyjdzie pora ... Niektóre ujdą w tłoku ;) Ja byłam na śniadanku u teściowej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prosta i smaczna surówka dla kazdego2006-04-27 12:22:55 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik notujaca napisał: > Jeśli to lekcja informatyki, a takie mam podejrzenia, to bardzo się cieszę, > że wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i piszecie posty na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie o schabowy raz jeszcze (wybaczcie niewiedzę)2006-04-27 13:50:32 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Dorota *** napisał: > A co mi tam pod łapy wpadnie - od cząbru, przez tymianek do papryki, czasem > parę ziół daję na raz. I lubię czosnkiem natarte. Ja lubię ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczety - czyli eksperyment kulinarny [P]2006-05-29 09:35:01 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Krystyna Chiger napisał: > I siekać i trzeć cebulę najlepiej przy otwartym oknie, albo nawet > (w miarę mozliwości) w ogrodzie. Poza tym powinna byc zimna, prosto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zeberka... jak?2006-08-25 08:17:22 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Misiek napisał: > Kupilem zeberka, chce na sobote je jakos przyrzadzic... Dotychczas robilem > je gotowane, duszone w sosie wlasnym, duszone w sosie chrzanowym (tudziez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nóż do korniszonów?2006-09-19 11:42:06 | tapta inne posty tego autora
TMK napisał(a): > Znalazłam trochę noży do dekoracji potraw . Przy większości +/- wiem jak się > nimi posłużyć przynajmniej teoretycznie. > Ale jak działa i co robi ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia