Szukana fraza: Autor: Zbigniew Pieciul <M...@S...zeta-media.com>
Znaleziono: 66 wiadomości
2004-06-15 11:12:15 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
>>jest ogromna różnica między tymi przyprawami. >>Nie wiem z czego to wynika ale tak jest - choć nie powinno. >> >>A mi zostały zaledwie dwa opakowania pieprzu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: słownik kulinarny ?2004-07-11 20:14:21 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
JerzyN pisze: > Użytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@v...pl> > >>Czy wiecie gdzie można kupić skopiować, ściągnąć >>angielsko-polski i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ściąganie skórki z papryki2004-08-02 16:30:10 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Matijaz pisze: > > Makłowicz piekl papryke na ruszcie do czasu az przypalil skore, nastepnie > zapakowal papryki do foliowego wora, ktory zakrecil na supel w ten sposob, > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie noże, jakie garnki2004-08-04 22:57:26 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
pakarob pisze: > 1. Jakie noze polecicie ( VICTORINOX, BergHoff, Gerlach) chodzi mi głownie > o zestawy noży, > Wymagania to mycie w zmywarce i uzywanie na szklanej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co do tequili2004-08-28 03:46:39 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Anica pisze: >>tortille, guacamole, jakies miesa z salsa ??? >> > > a cos z tych rzeczy probowaliscie? > co w miare sprawnie pojdzie zrobic dla kogos kto sie kuchnia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grill kulisty i wątróbki na pomidorach z ogórkami.2004-08-29 14:16:59 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Pepek wrote: > Kupując kolejnego grilla zdecydowałem się na kształtu kulistego. Wszystko > fajnie tylko teraz mam problem. W dnie są otworki wpuszczające powietrze. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sałatka z buraków i...2004-09-03 20:49:31 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Buraki zrobily sie modne w swiecie (restauracje, pisma kulinarne) w wersji PIECZONEJ. Male, umyte, zawiniete w folie alu wstawic do pieca (najlepiej przy okazji innego pieczenia, albo na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak jesc w samolocie2004-09-17 16:45:56 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
eM wrote: > Ktore linie lotnicze są najlepsze pod tym wzgledem? Co zamowic? > Czytalem gdzies, ze nawet najlepsze jedzenie (gdyby bylo!) nie moze w pelni smakowac w samolocie, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szopy pracze ?2004-05-06 18:23:42 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > Użytkownik "mirzan" <l...@o...pl> napisał w wiadomości > news:0aac.0000045c.4099c6b3@newsgate.onet.pl. .. > >> A po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Szopy pracze ?2004-05-07 22:34:20 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
mirzan wrote: A jak zje to jeszcze do miski walnie > kupke niezlych rozmiarow .Latem sa w niej pestki.Czy to nie jest szop > albo jaki jenot?Trwa to juz dwa lata ,w droge sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody