Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Hanna Burdon" <h...@n...com>
Znaleziono: 471 wiadomości





Re: pizza

2004-01-30 19:19:42 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Robimy ciasto na pizzę. Rozciągamy je, rozciągamy, rozciągamy..., aż > będzie cieniutkie. Czy Włosi rzeczywiście kręcą ciasto na palcu, jak na filmach? Ktoś mi mówił ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maka orzechowa co zrobic?

2004-01-30 19:20:56 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Zaryzykuje i dodam polowe zamiast maki i popelnie jakies ciasto. Tylko chyba wtedy mniej tłuszczu, bo orzechy są tłuste, nie? Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-01-30 19:24:52 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> A dziś już utracił moc? To już wiemy, co jest w tych pigułkach, których reklamy mi skrzynkę wypychają codziennie! Nic dziwnego, że tańsze od Viagry! :-) Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata

2004-01-30 19:28:03 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> A co ma indyjskość do bezmięsności? <cytat> - anyz, czarny pieprz, kardamon, papryczki chile, cilantro, cynamon, gozdziki, nasiona kolendry, nasiona kopru rzymskiego, curry, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zabawne...

2004-01-30 21:25:51 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Moze Basil Faulty jest tam szefem? ;--) Fawlty. Freudowska literówka. :-) Parę dni temu oglądałam program o "Fawlty Towers" - podobno ten serial jest oparty na faktach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zabawne...

2004-01-30 21:35:17 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> >> Moze Basil Faulty jest tam szefem? ;--) > >Fawlty. Freudowska literówka. :-) > Heh. Chyba nigdy nie widzialem w pismie tego nazwiska, kojarzylem gre > slow w tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Napoleonka na krakersach (krem...)

2004-01-30 22:43:03 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> A ja mam takie pytanie. W pewnym programie kulinarnym usłyszałam, że do tart > słodkich i napoleonek robi się krem (w Anglii i Francji) z jajek, cukru i > mleka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizza

2004-01-31 12:54:42 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Witajcie!!! prosze o przeis na cieniutkie ciasto na pizze. Walkowac do skutku > Z góry dziekuje. Nie ma za co... Deja vu? :-) Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: drylowanie gruszek

2004-01-31 13:02:36 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> > Jak sprytnie wydrylować gruszkę z gniazda nasiennego, aby jej nie uszkodzić > > i nie ścinać zbytnio górnej części? > Jeśli nie masz przyrządu do wydrążania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bassett, bzdety czyli poziom grupy

2004-01-31 15:12:56 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Nie rozumiem co ten tekst na wspolnego z kuchnia. Bardzo proszę, nie wyciągajcie mi tej niuni z kilfajla. Jak już musicie jej odpowiadać, to wycinajcie cytaty. Po co ja mam czytać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 . [ 21 ] . 22 ... 30 ... 40 ... 48