Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 931 wiadomości





Re: Jak to jest z miodem?

2005-11-28 16:13:18 | JerzyN inne posty tego autora

Gusiek napisał(a): > Jednak głównym czynnikiem jest zawartość glukozy, miód fruktozowy > krystalizuje bardzo wolno, nawet w niskiej temperaturze :) A widziała wać pani miody ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest z miodem?

2005-11-28 16:22:51 | JerzyN inne posty tego autora

Gusiek napisał(a): > Widziała, nierównomierny rozkład obu cukrów. A po co zapobiegać? Zawsze > można delikatnie podgrzać, wtedy wróci do stanu płynnego. Eeeee tam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pizza

2005-11-29 21:17:30 | JerzyN inne posty tego autora

Grzegorz Janoszka napisał(a): > On Tue, 29 Nov 2005 14:57:14 +0100 I had a dream that mch <e...@h...com> wrote: >>>Średnio raz na tydzień pojawia się tutaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-29 21:31:08 | JerzyN inne posty tego autora

aniared napisał(a): > Konrad Brywczyński napisał(a): > >> >> Poza tym, że podobno nie wychodzi kobietom w czasie okresu, to >> najwyżej trzeba zrobić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest z miodem?

2005-11-29 21:35:07 | JerzyN inne posty tego autora

Dariusz K. Ladziak napisał(a): > Jak troche wyzej - o np. gryczanym. Swiezy byc musi zeby byl plynny... > Albo oczywiscie przegrzany badz falszowany. Wystarczy temp. pokojowa i 4-6 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szukam nalewek

2005-11-30 20:10:45 | JerzyN inne posty tego autora

Ireneusz P. Zablocki napisał(a): > Marzena, Skarbenko, nie badz naiwna i nie wierza kazdemu, kto Ci cos > wyprobowanego poda, ze niby ma sie udac. Ja juz cale lata probuje, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szukam nalewek

2005-11-30 20:12:32 | JerzyN inne posty tego autora

Gosia Plitnik napisał(a): > Mi nic nie wisi:P ale bardzo bym chciala na zime jakas naleweczke > zrobic, z czego moge o tej porze?Bardzo prosze o jakis w miare prosty > przepis ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: /NOT/ korek do wina

2005-12-01 17:46:28 | JerzyN inne posty tego autora

jot.be napisał(a): [...] > Choć osobiście uważam, że każde wino po otwarciu > i zetknięciu z powietrzem > traci swoje właściwości smakowe i choćby nie wiem jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: /NOT/ korek do wina

2005-12-01 17:48:47 | JerzyN inne posty tego autora

Gamon' napisał(a): > Tez nie trzymam dlugo. Do tej pory przechowywane w taki sam sposob > nadawalo sie do picia po znacznie dluzszym czasie, teraz skwasnialo po > tygodniu :( ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: /NOT/ korek do wina

2005-12-01 17:52:23 | JerzyN inne posty tego autora

Konrad Brywczyński napisał(a): > Ale co robić tyle czasu z tym winem? Przecież po 2 kieliszki na posiłek > x 2 dni i już po butelce. Pewnie Misiek jest niepełnoletni i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 50 ... 90 ... 94