Szukana fraza: Autor: m...@p...onet.pl (Kot)
Znaleziono: 1314 wiadomości
2004-08-10 10:59:21 | Kot inne posty tego autora
kag wrote: > Kot wrote: > >> Kilka lat temu robilam dzem sliwkowo - gruszkowy z kawalkiem cynamonu >> i kilkoma gozdzikami - znakomite to bylo, zarowno na chleb, jak i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy ja dobrze myślę - krewetki2004-08-12 18:31:09 | Kot inne posty tego autora
Paul Urstein wrote: >>smarzyć krótko na oliwie na której przesmarzono czosnek, > > > Skoro one sa juz ugotowane, po co je smazyc!!!!! > Uzyskasz watowata konsystencje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: olej2004-08-12 22:21:56 | Kot inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > To już do tego poziomu zeszliśmy? Naprawdę? Nie nie, spokojnie, nie zeszlismy. To napewno byl wypadek przy pracy. Kot w obronie urody jezyka -- Kot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mrozić czy suszyć?2004-08-13 14:16:49 | Kot inne posty tego autora
Aneti wrote: > Witam! > Wybieram się jutro na grzyby, i właśnie oglądałam program kulinarny gdzie > dowiedziałm się ,że można grzyby morozić. Nigdy tego nie robiłam i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: termometr - wkurza mnie to strasznie2004-08-14 11:19:32 | Kot inne posty tego autora
maja wrote: > Użytkownik "misiczka" <s...@m...com> napisał w > wiadomości news:cfkm83 > >>Ciekawa koncepcja ;> Mogę spytać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Serek Tofu i makaron rryzowy2004-08-14 19:35:32 | Kot inne posty tego autora
Studencik wrote: > Wycziluj koteczku zlosc pieknosci szkodzi :))))) Oglaszam wszem i wobec, ze nie zgadzam sie na takie poufalosci w stosunku do mojej osoby. Spoufalac sie moze tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Serek Tofu i makaron rryzowy2004-08-14 22:25:00 | Kot inne posty tego autora
ps wrote: >>Oglaszam wszem i wobec, ze nie zgadzam sie na takie poufalosci w >>stosunku do mojej osoby. Spoufalac sie moze tylko maz. > > > Witam > Jednak nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chipsy Chrupki Przyprawy2004-08-16 13:09:57 | Kot inne posty tego autora
Pierun wrote: > nodobrze jeszcze cos (tak 1.5mm jak w sklepie) > aby sie nie skleily mozna po pokrojeniu wrzycic do lodowatej (zimnej) wody i > przed samym wrzuceniem delikatne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: termometr - wkurza mnie to strasznie2004-08-16 13:11:07 | Kot inne posty tego autora
Krystyna Chiger wrote: > Kot wrote: > >> No coz, najwyrazniej rzeczywiscie masz mniej niz 25 lat i na dodatek >> nie potrafisz czytac. Mozesz byc pewna, ze juz nigdy w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moczenie grochu - soda sie rozklada2004-08-16 14:44:03 | Kot inne posty tego autora
eM wrote: > Patrz Kocie, a ja wlasnie sie douczam, ze: > > ta soda (vel węglan sodu, wodorowęglan sodu, soda do pieczenia, > bikarbonat) przy temp. 50st. C i wyzej zaczyna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia