Szukana fraza: Autor: Dorota Szeliga <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 118 wiadomości
2000-11-10 12:20:50 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Jader wrote: > > Tez nie lubie. Nie chce wywolywac animozji, ale uzywanie zdrobnien jest > ponoc szczegolnie popularne w kregach kultury warszawskiej (zgadza sie to z > moimi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kupka z avocado2000-11-13 12:36:31 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Joanna Duszczyńska wrote: > A ja wczoraj zrobiłam swoją pastę z avocado z porem zamiast cebulki... > To dopiero były delicje... mniam... A ja przez Was wszystkich musiałam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Sernik a skorka pomaranczowa2001-01-29 09:56:59 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Czy do sernika mozna dodac skorke pomaranczowa? Mgliscie pamietam, ze do jakiegos ciasta nie nalezy jej dodawac i cos mi sie wydaje, ze wlasnie do sernika... Macie jakis poglad na te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sernik a skorka pomaranczowa2001-01-29 14:13:23 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > > Byloby grzechem NIE dodawac skorki do sernika... To w takim razie dodam w spokoju ducha. Dzieki :-) > to jakie to moze byc ciasto BEZ skorki??? To ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Typy mąki2001-01-31 10:20:24 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Janusz wrote: > > Witam > Jak to jest z typem maki, czy rozdrobnienie maki wzrasta z wielkoscia liczby > np TYP 500 czy odwrotnie i do czego dana maka nadaje sie najlepiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Typy mąki-dla Krysi Thompson2001-01-31 13:29:51 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
i...@y...com wrote: > > agdzie miesci sie krupczatka? Wlasnie tez nie wiem. Ale krupczatka to chyba tez jest typ 500, tylko inny gatunek, tak jak poznanska i wroclawska ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Typy mąki2001-01-31 13:33:40 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Patrycja Kazala wrote: > > ewa helpa opracowala dla puszkkki maki. opis znajdziesz tutaj: > http://puszkkka.spinacz.pl/maka.php3 Rewelacja, dzięki! Też tego szukałam... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klapniety sernik2001-02-01 10:08:46 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
Ania Derejski wrote: > > > A moze wiecic co zrobic zeby sernik nie klapnal > po wyjeciu z piekarnika??. > Najpierw pieknie rosnie a potem boki zostaja a srodek > chlap i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Typy mąki2001-02-01 10:12:32 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
maua piegowata wrote: > > > pizza jest ciastem wyrabianym szybko i nie musi wyrastac Hm. Moje (drożdżowe) ciasto na pizzę wyrasta... Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jogurt2001-02-01 10:18:38 | Dorota Szeliga inne posty tego autora
piomia_chip wrote: > > Kiedys kolezanka poczestowala mnie jogurtem naturalnym wlasnej roboty. > Niestety nie mam z nia kontaktu, czy ktos z grupowiczow wie jak to zrobic? Widzę, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia