Szukana fraza: Autor: waldemar z domu <w...@t...de>
Znaleziono: 911 wiadomości
2002-10-18 19:59:41 | waldemar z domu inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: >> Nic tylko zamach stanu >> zrobic. Czesc do Korei Polnocnej ew. na Kube wyslac, innych zagnac do > obory >> a reszte do klasztoru ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: SZPINAK2002-10-20 16:07:15 | waldemar z domu inne posty tego autora
KaskA : > teraz dokladnie nie potrafie wytlumaczyc > ale zdaje sie dlatego, ze podobnie jak szczaw zawiera kwas szczawiowy i > nalezy spozywac go z bialkiem, czy wapniem, nie wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jablka "gwozdziowane"2002-10-20 16:12:01 | waldemar z domu inne posty tego autora
Barbara Czaplicka: > > a czarne oliwki są dofarbowywane tlenkiem żelazowym. > Waldek >>>>>>>>>>>. > > Ty serio piszesz? > Bo czarne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panierkado kurczaka ala KFC2002-10-20 16:18:06 | waldemar z domu inne posty tego autora
Artur wrote: > OK! prostysposób ale jaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Użytkownik "Dj[B]" <d...@n...netday.pl> napisał w wiadomości > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chodzi to za mną od roku:(2002-10-20 18:05:39 | waldemar z domu inne posty tego autora
Kasia wrote: > Drogie Grupowiczki, od niedawna czytuje grupę i udało mi sie sprawdzić > kilka przepisów, wszystkie potrawy wyszły super.Ale nie o tym chciałam. > Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krewetki dla mojej dziewczyny2002-10-20 20:42:43 | waldemar z domu inne posty tego autora
+Protz+ wrote: > co tu nam Stempi napisał(a): > >> masz w poblizu jakis sklep z przyprawami i dodatkami japonskimi? > > chyba najblizszy jest w Hannowerze ;) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uciekaj?cy kurczak2002-10-21 19:29:10 | waldemar z domu inne posty tego autora
>> Ratujcie !! zawsze piek?am kurczaka w kombiwarze i nie by?o ?adnego >> problemu, pojawi? si? gdy kupiliomy nowy piekarnik z ro?nem - nie mog? >> da? sobie rady z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o wermut2002-10-23 20:25:58 | waldemar z domu inne posty tego autora
Jerzy wrote: >> ze spritem, owszem pycha, ale ja sie pytam o klasyczny sposob podania >> wytrawnego wermutu. >> Ta oliwka mnie konkretnie interesuje. Zawsze mam wielki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smazeny Syr2002-10-24 19:00:52 | waldemar z domu inne posty tego autora
Marta Trzaska wrote: > to jest tzw serek zgliwialy :)))) > super smierdzi ;) najlepiej podobno robic albo wieczorem, albo wczesnie > rano, zeby przypadkiem nie napatoczyl sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pilne!!!2002-10-24 19:25:18 | waldemar z domu inne posty tego autora
Atena wrote: >> RATUNKU!!!! >> Dajcie mi kilka Waszych recept na nadziewanie zielonego groszku.... >> Pozdrawiam :-) >> Janusz > > Nadziewaj tym samym czym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia