Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości





Re: fondue...

2002-09-24 10:42:10 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

dorota bugla: > a tego, maz zrobil byl wczoraj fondue.... > i sama nie wiem, znaczy nie bylo zle - nawet smaczne, ale chyba sie > jednak nie udalo... > bedzie pytan pare.. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tzatziki - jak zrobic

2002-09-24 15:34:28 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Waldek: > Ciekawe skad wziac "porzadny" jogurt? > Bo te z hipermarketow to mieszaniki > jogurtu, mleka w proszku, > gumy arabskiej i innych zageszczaczy, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Losos

2002-09-24 15:35:44 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ala: > Czy ktos jadl gotowanego lososia z cytryna? Polecam. Pychota. akurat nie łososia, ale halibuta wciąłem wczoraj. Gotowany, z cytryną. No i do tego dziki ryż. Mniammmm ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mascarpone

2002-09-24 15:37:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ala: > Czy ktos wie czy w Polsce mozna dostac ser mascarpone? można, w niektórych supermarkietach jest. Ale jak chcesz podać przepis na tiramisu, to i tak ci powiedzą, że na serku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tzatziki - jak zrobic

2002-09-25 07:54:29 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Waldek: > Co to jest jogurt grecki? > We Wroclawiu nic takiego nie widzialem > (Moze dlatego ze to prowincja, a EXPO chca robic...) noo, taki w Grecji robiony. Nie pamiętam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Losos

2002-09-25 08:02:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Tomek W: > > No to poleccie bardziej szczegolowo :-). Tzn Ty i Waldek. Prosze. > Co z ta cytryna? Dotad tylko dusilem lososia z cytryna i koperkiem. ja zrobiłem tak: halibuta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mój pierwszy raz (powidła)

2002-09-25 11:40:14 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Grzegorz Janoszka: > > Parę dni temu pytałem na grupie, czym różnią się marmolada, powidła, > konfitura itd i nie uzyskałem sensownej odpowiedzi ilością cukru i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lasania

2002-09-25 12:43:19 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Zietkiewicz, Krystian: > Cześć > Czy mógłbym prosić o dobry przepis na lasanie? > > Dziękuję i pozdrawiam proszę. Do archiwum. Tam dość dużo przepisów na różne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chilli pasta ?

2002-09-26 10:02:48 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Aha, to wy wszyscy po francusku rozumiecie ? :o) > To nastepnym razem nie tlumacze, tylko podam "nature"... > > Ewcia jak już pisałem, po francusku to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fondue...

2002-09-26 10:08:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Vefour: [ciach] > sciagnij sobie kirsch, bez tego bedzie trudno > Kirschwasser, jak już. Nie uważam, by było 100% konieczne. Ja nie zawsze daję, bo skończył mi się w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 69 . [ 70 ] . 71 ... 80 ... 120 ... 153