Szukana fraza: Autor: "Bartosz Nazar" <m2000[wytnijto]@poczta.onet.pl>
Znaleziono: 81 wiadomości
2005-12-09 20:29:09 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Chcialabym zrobic cannelloni. slyszalam ze mozna zrobic takie placki jak > na > nalesniki i w nie zawinac farsz. czy rzeczywiscie? jesli tak to jakie > proporcje najlepiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [Po archiwum] Panierke gruba, chrupiaca dobra chce :)2005-12-10 18:17:05 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Witam, > po wpisaniu w googlach w archiwum grupy: "panierka" 95% postow kreci sie > wokol panierki a'la KFC a ja nie chce takiej panierki (choc podobna), chce > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomóżcie, szukam przepisu2005-12-11 19:53:47 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
Brzmi smakowicie .... zatem wklejcie ktoś przepis :) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomóżcie, szukam przepisu2005-12-12 19:50:30 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Jesli tlumaczenie potrzebne, to daj znac: > > http://www.bettycrocker.com/recipes/recipe.as px?reci peId=35979 Ja chętnie poproszę o tłumaczenie :) Wielkie dzięki z góry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Możecie coś polecić?2005-12-13 09:49:33 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
Jakis czas temu podawałam ale wklejam raz jeszcze: CHILLI CONCARNE składniki: 1 kg mięsa mielonego (ja daję wieprzowe) dwie duże cebule czerwona papryka (jedna szt) czerwona ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Możecie coś polecić?2005-12-13 09:53:29 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
>> Jakis czas temu podawałam ale wklejam raz jeszcze: >> >> >> CHILLI CONCARNE >> >> składniki: >> >> 1 kg mięsa mielonego (ja daję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Możecie coś polecić?2005-12-13 10:37:51 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Ale bez KMINU to nie chili...(z kminkiem prosze nie mylic) :)))) No to przyznam szczerze, że właśnie o kminku myślałam :) i przyznam się również, że nie wiem co to kmin ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Suchy mielony mak2005-12-13 10:41:32 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Tradycyjnie na święta robię wiadro kutii, tort makowy i strucle makową. > Zużywam więc sporo maku w dość krótkim czasie. > Do tej pory sama go mieliłam zamieniając ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pasztet2005-12-13 10:43:14 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą, > czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić? Wydaje mi się, że bez skóry będzie suchy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Możecie coś polecić?2005-12-14 20:38:27 | Bartosz Nazar inne posty tego autora
> Może to głupie pytanie, ale na ile osób mniej więcej są to proporcje? 4? Więcej niż 4 osoby :) także nie zabraknie :) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia