Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-12-03 11:08:59 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Jo'Asia wrote: (...) > Jest jakiś przepis typu "zrumienić z jednej strony na mocnym ogniu, przewrócić > i smażyć dalej na małym"? Na blache i do goracego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiszenie burakow na barszcz2002-12-03 11:14:22 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Jola L-L wrote: > (...) > 1/2 czarnego razowego zytniego chleba (...) > A ze czas na barszcze wigilijne, to akurat moze ktos skorzysta, bo > apetycznie brzmi. Tylko gdzie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smażony żółty ser2002-12-03 11:58:15 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Jo'Asia wrote: > > > Jest jakiś przepis typu "zrumienić z jednej strony na mocnym ogniu, przewrócić > > > i smażyć dalej na małym"? > > Na blache i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smażony żółty ser2002-12-03 12:46:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
walkie wrote: > O...to moze mi doradzisz co zrobic z 10 litrami kapusniaku? Tyle mi sie > ugotowalo i mam problem bonas dwojka jest ;) No jak to? Zaprosic gosci, takich zwyczajnych, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Pieczywo2002-12-05 13:24:02 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Czy ktoś gdzieś widział przepisy na pieczywo kukurydziane, jeczmienne, gryczane, nie wiem jeszcze jakie może być, z wykluczeniem całkowitym pszenicy i żyta? Nie chodzi o ciasta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Noz - jeden, ale dobry2002-12-06 10:01:14 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Piotr Zawadzki wrote: (...) > Za Copy General skręcasz w tę ulicę, która prowadzi w dół > (kurczę, jakże się ona nazywa...), Książęca :-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczywo2002-12-06 10:07:37 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Monika B-W wrote: (...) > Trzeba poczytac sklad na opakowaniach, ryzowe chrupkie Wasa powinno > byc OK, kukurydziane nie, bo ma w skladzie make pszenna. Oprocz tego > sa wafle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zakalec - idiotyczne2002-12-06 12:56:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Piotr Zawadzki wrote: > Bardzo lubię zakalec. To takie jak gdyby nie rozmieszane, zbite ciasto > na górze wypieku. Tez lubie. Raz udalo mi sie wyprodukowac, ale byl w srodku. Od ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: babka ziemniaczana raz jeszcze2002-12-09 13:33:04 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
wkn wrote: > ja bym po prostu zaryzykowala i zrobila mini babke ziemniaczana z mielonym, > daj go na oko, byle za duzo nie bylo. Nastepnym razem juz bedziesz > wiedziala, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-10 14:31:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
walkie wrote: > No do krokietow to chyba kapusta kiszona a nie wloska plus grzyby. Robilam ze zwykła, biala, to i wloska tez pewnie sie nada, tylko caly frasz przepuscilam przez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia