Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Owoc

2002-11-28 13:05:14 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Dziekuję wszystkim - karambola, jak żywa :-) Krycha dokształcona [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "sucha pasteryzacja"

2002-11-28 13:33:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

brunner wrote: > Pod kocyK? To jakaś wersja pośrednia:-) Bo ja to albo zakręcam na gorąco i > wtedy może postać parę tygodni, dla bezpieczeństwa w lodówce, albo po > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pyszne ciasto

2002-11-29 08:49:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Basia wrote: (...) > > jestes zlosliwa wiec pomysl nad soba (chyba studiujesz polonistyke :PPPP) > > bo ja jestem informatykiem i niestety nie mam w glowie slownika > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Owoc

2002-11-29 12:02:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kleopatra wrote: > Czy macie pojęcie co można zrobić z takiej karamboli - dżem, ciasto czy coś > jeszcze innego. Może być dżem, galaretka, ale robienie dżemów z kupowanych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: gotowanie puszki

2002-11-29 12:04:53 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Mich wrote: > O...ja wczoraj tez to mleko kupiłam:) > W poniedziałek zrobie wafla...zastanawiam się tylko > czy w puszce , przed gotowaniem, zrobić jakąś dziurkę czy nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: melon

2002-12-02 11:29:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Magdalena Bassett wrote: (...) > Albo przeciac na pol, wydrazyc nasiona > i podac z lyzeczka jak jest. A do środka nalać porto :-) Ale to jest ogromna porcja, mało kto potrafi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jednogarnkowce.........

2002-12-02 11:31:57 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

alla wrote: > > Mam prosbe czy macie jakies pprzepisy na potrawy jednogarnkowe ,ktore > mozna > > posteryzowac.Moj maz znowu wyjezdza na delegacje. i nie wiem co mu dac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: jednogarnkowce.........

2002-12-02 11:42:54 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Cherokee gd wrote: > Z wieprzowiną uważaj, bo lubi sie psuć, chyba drób najlepiej > pasteryzować Pasteryzowana nie psuje sie - oczywiscie mowie o pelnej pasteryzacji 3 razy po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: melon

2002-12-02 13:35:56 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >> Albo przeciac na pol, wydrazyc nasiona > >> i podac z lyzeczka jak jest. > >A do srodka nalac porto :-) Ale to jest ogromna porcja, malo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Żurek - pytanie

2002-12-03 11:06:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Ewa W wrote: > Mam kawałek kiełbasy szynkowej, jakoś niespecjalnie mi ona "podchodzi " na > kanapki. W związku z tym pytanie - jeśli głupie, to wybaczcie:) > Czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 90 ... 130 ... 142 . [ 143 ] . 144 ... 150 ... 190 ... 200