Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Domek z piernika/URL, plany i przepis

2003-12-29 13:33:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"melchior zwany dżdżownicą" wrote: > > A domek bardzo > > ładny, jak będzie na stronie ogólnodostępnej, to możesz obejrzeć. > I o to tu idzie w tej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Domek z piernika/URL, plany i przepis

2003-12-29 14:04:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"melchior zwany dżdżownicą" wrote: > > I co aroganckiego jest w pokazaniu własnej, całkiem dekoracyjnej, potrawy? > Kto komu co pokazał? > Właśnie chodzi o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nalewki pytanie

2003-12-30 12:47:10 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

fotkom wrote: > > Nalewki robię wg przekazów ustnych. Według tychże przekazów woda > > jest wogóle zakazana. Moc nalewki reguluje się ilością owoców > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciastka z kleiku ryżowgo

2004-01-12 12:47:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Ewa W wrote: > Mam prośbę, robiłam kiedyś ciastka z kleiku ryżowgo (opakowanie kleiku, > niecała szklanka cukru, kostka margaryny i 3 lub 4 jaja). I tu pamięć mnie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oliwki

2004-01-12 12:52:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Basiek wrote: > Witajcie, > Mam dwa calkiem spore opakowania oliwek (czarne i zielone) przywiezione z > Grecji. > Do czego moglabym je wykorzystac poza salatkami? Kulki z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kawa

2004-01-14 13:02:45 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"..::*Kameljanda*::.." wrote: > (...) > Natomiast ci co piją sypaną lubuja się zauważyłam w czerwonej Premium, > średnio kwaśna i średnio mocna. Nieee :-) na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-15 11:19:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Radek W wrote: (...) > zrobic zasmazke z tluszczu i maki (...) Nie robię zasmażki do fasolki. Wystarczy rozgnieść kilka fasolek i rozgotować je. Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-15 13:25:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > (...) > ja jeszcze na koncu dodaje startej skorki z cytryny - warte > sprobowania! Oprócz majeranku i ostrej papryki? Czy zamiast? Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-15 13:28:37 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jowita Kolanowska wrote: > Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z tego > na pewno bardzo droga potrawa. > > Ja zawsze dodaje koncentrat ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-15 14:10:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > ja nie dodaje ostrej papryki, bom nieostra w ogole. dodaje za to > melase i musztarde (troche wychodzi Boston baked beans). Hmmm... Nie dodam melasy bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 130 ... 170 ... 175 . [ 176 ] . 177 ... 190 ... 200