Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-12-29 13:33:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"melchior zwany dżdżownicą" wrote: > > A domek bardzo > > ładny, jak będzie na stronie ogólnodostępnej, to możesz obejrzeć. > I o to tu idzie w tej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domek z piernika/URL, plany i przepis2003-12-29 14:04:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"melchior zwany dżdżownicą" wrote: > > I co aroganckiego jest w pokazaniu własnej, całkiem dekoracyjnej, potrawy? > Kto komu co pokazał? > Właśnie chodzi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nalewki pytanie2003-12-30 12:47:10 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
fotkom wrote: > > Nalewki robię wg przekazów ustnych. Według tychże przekazów woda > > jest wogóle zakazana. Moc nalewki reguluje się ilością owoców > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciastka z kleiku ryżowgo2004-01-12 12:47:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Ewa W wrote: > Mam prośbę, robiłam kiedyś ciastka z kleiku ryżowgo (opakowanie kleiku, > niecała szklanka cukru, kostka margaryny i 3 lub 4 jaja). I tu pamięć mnie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwki2004-01-12 12:52:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Basiek wrote: > Witajcie, > Mam dwa calkiem spore opakowania oliwek (czarne i zielone) przywiezione z > Grecji. > Do czego moglabym je wykorzystac poza salatkami? Kulki z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kawa2004-01-14 13:02:45 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"..::*Kameljanda*::.." wrote: > (...) > Natomiast ci co piją sypaną lubuja się zauważyłam w czerwonej Premium, > średnio kwaśna i średnio mocna. Nieee :-) na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-15 11:19:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Radek W wrote: (...) > zrobic zasmazke z tluszczu i maki (...) Nie robię zasmażki do fasolki. Wystarczy rozgnieść kilka fasolek i rozgotować je. Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-15 13:25:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > (...) > ja jeszcze na koncu dodaje startej skorki z cytryny - warte > sprobowania! Oprócz majeranku i ostrej papryki? Czy zamiast? Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-15 13:28:37 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Jowita Kolanowska wrote: > Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z tego > na pewno bardzo droga potrawa. > > Ja zawsze dodaje koncentrat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-15 14:10:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > ja nie dodaje ostrej papryki, bom nieostra w ogole. dodaje za to > melase i musztarde (troche wychodzi Boston baked beans). Hmmm... Nie dodam melasy bo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia