Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Owoce rózy pomarszczonej

2001-07-30 13:11:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

sadyl napisal: > Podobno wychodzi z nich świetne wino - niestety przepisu nie znam. > Pamiętam tylko, że zbiera się owoce dopiero po pierwszych przymrozkach. Dzięki - zrobie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Owoce rózy pomarszczonej

2001-07-30 13:16:03 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jader napisal: > > > Poza tym, że pięknie wyglądają na krzakach, > > > coś bym z nich zrobiła, tylko co? Wino? Konfiturę? > Tak i tak. Ociec robia co roku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Owoce rózy pomarszczonej

2001-07-30 13:17:54 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Slavek Siegmund napisal: > Robie wino z dzikiej rozy bardzo czesto. Najlepiej wychodzi z dodatkiem > winogron. > Co do czekania to pierwszych przymrozkow to Jader ma racje. Ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Owoce rózy pomarszczonej

2001-07-31 07:43:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Slavek Siegmund napisal: (...) > Jak masz pytania to pytaj. Dzięki, pewnie że mam pytania :-) Czy z owoców róży usunąć włochate pestki? Dwa pierwsze wina zlewasz jak jeszcze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spotkanie grupy - co podać?

2001-08-01 07:24:51 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Edyta Szajnóg" napisala: > Wybieram si e na spotkanie grupy (nie tej tym razem), które odbędzie się w > innym mieście. Co radzicie przygotować do zjedzenia, aby ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sliwki i jablka

2001-08-01 07:28:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Bozena napisala: (...) > Dokladnie w ten sam sposob robimy jablka, tyle ze jablek nie trzeba > przeierac, bo jak sa obrane ze skorki, to swietnie sie rozgotowuja. Do > jablek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o prodiż

2001-08-01 07:31:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

kachna napisala: > ponieważ musze szybko zakupić mam pytania: > 1. czy mo`zna w nim piec ciasta Tak. > 2. czy to normalne że grzałka jest tylko na górze, czy to pozwala na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Owoce rózy pomarszczonej

2001-08-01 07:33:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Slavek Siegmund napisal: > Wlochacizny nie usowac, Świetnie, nie cierpię drylowania :-) > Wina zlac jak owocki opadna albo zupelnie sie > uspokoi, co nie trwa dlugo. Dzięki, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cos dobrego z cukinii?

2001-08-02 10:29:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

fghfgh napisal: (...) > Ostatnio posypywalam jeszcze ziolami > prowansalskimi-nie utrafilam wlasnie jakie by inne mieszanki ziol > stosowac. Co proponowalibyscie? Bazylia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cos dobrego z cukinii?

2001-08-02 10:36:24 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Lilla napisala: > (...) > A moze jeszcze fajniej jest strzelac do arbuza lub do dyni? Najfajniej strzela się do balonów ;-) A cukinie można faszerować kiełbasą posmażoną z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 87 . [ 88 ] . 89 ... 100 ... 140 ... 200