Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Pieczen vel klops orzechowy

2001-07-12 12:05:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: (...) > Wyszlo prawie takie jak sklepowe.ale - troche sie rozlatywalo > (moze trzeba bylo jajko dodac?), troche suche po wierchu, ale > TAKIE dobre, ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Pieczen vel klops orzechowy

2001-07-13 07:12:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

kasiek napisala: > UWAGA!!! > wszystkie Krychy to sadystki!!! > kachna ktora nie ma piekarnika > :))))) Za studenckich czasów pożyczałyśmy sobie jeden prodiż, już nawet ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gołąbki

2001-07-13 12:11:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Lisa napisala: > Najlepiej takie golabki w papryce gotowac w wodzie, wtedy napewno nie beda > przyschniete :-) Tylko trzeba je zalac tak do 3/4 wysokosci papryk. Takie > wlasnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos z cukinii?

2001-07-16 10:04:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jader napisal: (...) > Tak samo jak nie jest to bigos. Nie wiem dlaczego, ale potrawy > "smieciowe" z cukinii ludzie nazywaja wlasnie leczo albo bigos (zamiennie). > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kiszone ogorki

2001-07-17 07:26:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Maria Stewart napisala: > Wiem ze temat byl walkowany. Niestety nie posiadam lisci debowych kopru i > lisci wisni. Jedyne co moge dodac to czosnek. Kilka razy juz probowalam ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gołąbki

2001-07-18 09:30:38 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: (...) > do takiej nadziewanej kapuchy w calosci lepiej miec jak > najscislejsze nadzienie, wiec proponuje mielone mojej Babci, > wtedy taki kawalek tortu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Denerwujacy Spam

2001-07-18 09:57:08 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Waldemar Krzok napisał: (...) > Ja > dostaję np. od roku oferty kupna jakichś ustrojstw elektronicznych. Może > by i to fajnie było, ale te oferty są po chińsku, a ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Denerwujacy Spam

2001-07-18 11:07:33 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > > > >No i wywo?ali?cie mi wilka z lasu :-) Jaki? [censored] koniecznie chce > >mi pomóc zarobi? 90 000 DM. I to ju? drugi raz w ci?gu godziny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Go??bki

2001-07-18 11:12:29 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: (...) > Tylko jak te li?cie si? > >wyprostowa?y? > >Uk?adania pietrowo przekladanych "miseczek" jako? sobie nie > >wyobra?am. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Owoce rózy pomarszczonej

2001-07-30 11:25:46 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

W tym roku pierwszy raz moje róże mają sporo pięknych czerwonych owocków, lokalnie nazywanych "głogami". Poza tym, że pięknie wyglądają na krzakach, coś bym z nich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 86 . [ 87 ] . 88 ... 100 ... 140 ... 200