Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-12-08 11:25:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> [...] > P.S. Do tego neeps and tatties oczywiscie :P Krysiu, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na ser zolty domowy - obiecalem.2004-12-08 11:51:59 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "harpia" <h...@o...pl> > Sody nie dodaje sie po to, aby były dziurki ale, żeby twaróg szybciej zmienił > swą konsystecnje (bez sody to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciastka Jezyki Jutrzenki2004-12-08 12:22:33 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Maciej Wegorkiewicz" <w...@i...pl> [...] > Czy ktos moze wie, gdzie w Warszawie lub okolicach mozna dostac takie > ciasteczka, tudziez wiekszosc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciastka Jezyki Jutrzenki2004-12-08 20:15:46 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Maciej Wegorkiewicz" <w...@i...pl> > Dzieki wielkie, sa rzeczywiscie. > Szkoda ze oferta gazetkowa wazna do dzisiaj. Chyba juz nie zdaze. Ale wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobić masło?2004-12-09 08:38:19 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "tomkar" <t...@i...pl> > Jak zrobić masło? Śmietana i co dalej? Matka trząchała 2 godziny i produktem > końcowym była śmietana z pianką ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dobra książka2004-12-09 08:49:13 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Jakoś dotą jej nie zauważyłem. Dziwne, bo nawet ja ją parę razy cytowałem. > > Ta książka jest z 1999 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie nt. szafranu2004-12-09 09:16:21 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> > eM eL wrote: > > "Magdalena Bassett" <m...@o...com> > > > Czy prawdziwy szafran ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie nt. szafranu2004-12-09 09:29:19 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote: > > ps. dzis prawdziwego szafraaanu juz nie ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dobra książka2004-12-09 10:03:49 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Czasem widać, czasem nie. ;-) Szczególnie nie widać jak się wycina [zasłania] zbyt dużo. :-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: flaki nie z flaków?2004-12-09 10:06:03 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Nie radzę. Kilka dni temu moja żona zrobiła taki eksperyment i mimo > doprawiania na rozmaite sposobu nie udało się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia