Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-01-29 09:34:25 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "FeLicja" <insearch4myselfNOSPAM@hotmail_NO.comMENT& gt; > Hanna Burdon wrote: > >Dlatego też zastanawiam się, gdzie > > widziałaś szczypiorek pod ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-01-29 10:20:51 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "batory" <b...@w...pl> > > Genaralnie szczypior (ang. chive, fr. ciboulette) to odcieta zielona > > część (cienka, czyli nasz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-01-30 14:05:30 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> > > To jak jesteś już w temacie to przetłumacz na angielski: > > szczypior odcięty od szalotki lub ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Głosowanie na najciekawszy wątek tygodnia (24.01-30.01)

2004-01-30 19:51:36 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > <b...@p...onet.pl> wrote: > >> i Wy tak bedziecie co miesiac robic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Głosowanie na najciekawszy wątek tygodnia (24.01-30.01)

2004-01-31 09:58:36 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "jot.ber" <j...@g...pl> [...] > > Daj spokój K(T)rysiu, niektórym się wydaje, ze są pożyteczni. > na pewno _mniej_ niż Szanowni Państwo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: niunia, bzdety czyli poziom co poniektórych osób

2004-01-31 14:21:25 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "niunia" <n...@w...pl> [...] > pojawia się ... i znika ... > w poszczególnych watkach w pojedyńczych [...] a nie zajrzy do słownika. ;-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kurczak w smietanie jak?

2004-02-01 10:59:45 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > "news" <t...@a...net.pl> wrote: > > szukalem w archiwum ale hmm chyba malo precyzyjnie zapewne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bassett, bzdety czyli poziom grupy

2004-02-01 11:51:00 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Trepczyk Stanislaw" <t...@g...pl> > He ,he he..... > Powiem .....No i powiem ,ze Was Wszystkich dyskutantow w tym temacie > "pogielo"Tak w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-01 12:33:01 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> > Dodałabym arcydzięgiel, bylicę pospolitą (aromatyczna przyprawa do > mięs), jałowiec, marzanka (nie myl z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: NTG - postać tu kultowa

2004-02-01 14:27:51 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "max" <m...@w...pl> [...] > Założę się, że dała pół dolara na radio ojca dyrektora. To dużo czy mało? ;-))) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 65 . [ 66 ] . 67 ... 80 ... 120 ... 200