Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: notujaca <n...@g...pl>
Znaleziono: 367 wiadomości





Re: Ocet balsamiczny

2006-05-11 10:05:27 | notujaca inne posty tego autora

Killer napisał(a) 11/05/2006 11:04: >> sałatki z balsamico no i ten który mam na półce nijak się nie ma do tego. >> Chodzi mi o coś w miarę sensownego cenowo i smakowo, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lód

2006-05-15 13:03:35 | notujaca inne posty tego autora

MK napisał(a) 15/05/2006 14:18: > Czy może ktoś ma sposób za wyjmowanie kostek lodu z plastkowych pojemników > bo mi się pojemniki łamią Chyba to kwestia słabych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

cukinia milano?

2006-05-17 09:46:23 | notujaca inne posty tego autora

Jadłam ostatnio w knajpie sałatkę z rucoli na bazie "cukinii milano". Chcę coś takiego powtórzyć na własną rękę, tylko się zastanawiam, czy to jest jakaś odmiana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cukinia milano?

2006-05-17 12:56:40 | notujaca inne posty tego autora

eM eL napisał(a) 17/05/2006 14:50: > Mysle sobie, ze marynowanie zucchini nie ma sensu. I mimo tego, ze wiele > sosow (takze do slatek) zawiera ocet balsamiczny, wydaje mi sie, ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kielki rzodkiewki - pyt

2006-05-18 10:23:08 | notujaca inne posty tego autora

MaryAnne napisał(a) 18/05/2006 11:50: > ja z takim pytaniem: jak powinny pachniec kielki rzodkiewki? jak rosna? bo > moje wygladaja w porzadku, smakuja w porzadku, ale zapach maja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gulasz + jogurt

2006-05-19 09:23:28 | notujaca inne posty tego autora

Jaz napisał(a) 18/05/2006 20:53: > Gandhi wrote: >> można ale bez owoców >> michał >> > to jak? mam powyjmować owoce? ROTFL -- pzdr notująca krytyk ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Shoarma - jak to si ę robi? Macie jakieś pomysły?

2006-05-23 10:26:03 | notujaca inne posty tego autora

robbi napisał(a) 23/05/2006 12:18: > Mizar napisał(a): > >>> jest trochę na ten temat w archiwum grupy. >>> >>> Waldek >> >> Niestety nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pier ś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc

2006-05-24 10:01:30 | notujaca inne posty tego autora

slonce3 napisał(a) 24/05/2006 11:46: > >> >> Mozna w trakcie duszenia dodac swiezy starty imbir. > > Właśnie o imbirze myślałam, teraz mam pewność, że nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś norweski

2006-05-26 09:43:46 | notujaca inne posty tego autora

Anna Styś napisał(a) 26/05/2006 10:47: >> To dodaj jeszcze, czy na ciepło wędzony, czy na zimno? Taki ciągliwy w >> platach (na zimno), czy kruchy (na ciepło)? > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś norweski

2006-05-26 12:15:22 | notujaca inne posty tego autora

Anna Styś napisał(a) 26/05/2006 14:08: >> Pewnie na zimno, jeśli w płatach. Zamierzasz go usmażyć? Ja bym tego nie >> robiła. Na stronie Pascala możesz znaleźć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 37