Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości





Re: w ktorym momencie lukrujecie pierniki?

2002-12-11 09:50:20 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

I.P.: >>nie wiem czy istnieje jakas Zelazna Zasada, ale ja lukruje zwykle jakies 2 >>tygodnie po upieczniu , tylko dlatego ze wczesniej nie moge sie wyrobic. > > a ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Geera

2002-12-11 11:12:25 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

t...@p...onet.pl: > Prośba moja taka: > Jest taka indyjska przyprawa, podobna do kminku, gdzie można ją w Polsce kupić? > Czym zastąpić? W przepisach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizza twarde ciasto - rozwiazanie

2002-12-11 14:35:18 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Jo'Asia: > >>Tak mi sie skojarzylo, nic wspolnego z pizza, ale z maka ziemniaczana. >>Od pewnego czasu robie kopytka z dodatkiem maki ziemniaczanej i sa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

[OT] mieszkania w Berline było: Re: orzeszki pnii - gdzie kupie ?

2002-12-12 10:20:50 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Darek: > mowili w nszych mediach (nl) ze duzo pustych domow w berlinie, pokazywali > jakies supper apartamenty w centrum berlina za 1/4 normalnej ceny, czy to > prawda? tak jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Uszka do barszczu !

2002-12-12 12:12:37 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Krystyna Chiger: >>Jak juz o uszkach, to zastanawialem sie czy mozna bez >>popsucia smaku, a dla oszczednosci, uzyc do farszu >>pieczarki zmieszane z borowikami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] prośba o pomoc w sprawie subskrypcji list dyskusyjnych

2002-12-12 12:38:04 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

JurekA schrieb: > Użytkownik <i...@p...onet.pl> wrote: > >>Mam do Was gorącą prośbę - chciałabym ściągać listy dyskusyjne >>(między innymi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] prośba o pomoc w sprawie subskrypcji list dyskusyjnych

2002-12-12 14:00:55 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Krystyna Chiger: >>Agent 1.92 (nie free) umożliwia pisanie polskimi literkami. Netscape 7.0 >>jak widać też. Starsze szkapy mają błędy w kodowaniu, więc nie ruszaj. W ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Golonka na piwie JAK?

2002-12-12 14:02:17 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Gocha: > Proszę o przepis jeśli ktoś dysponuje. a może być golonka? Jak tak, to było toto w zeszłym miesiącu. Zobacz w archiwum. Aha, nie było to na piwie, tylko piwo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wywar z golonki - jak wykorzystac?

2002-12-13 12:51:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

gdaMa: > Dopadlam wczoraj dorodna golonke, obgotowalam z wloszczyzna i > zamierzam opiec ja jeszcze z piwem - to wiem jak zrobic, natomiast nie > mam pomyslu jak wykorzystac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 13 - niedziela

2002-12-17 09:43:48 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> A teraz jestem ciekawa - czy np. w Niemczech sa otwarte sklepy w niedziele - czy nie? > Bo kiedys wszystko byly pozamykane! > Baaaaaa, w soboty takze handel nie dzialal. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 89 . [ 90 ] . 91 ... 100 ... 140 ... 153