Szukana fraza: Autor: Maciej Jastrzębski <p...@a...man.lublin.pl>
Znaleziono: 60 wiadomości
2006-09-18 21:38:51 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
Dariusz Adamiak wrote: > popytam i kobiet, > szczegolnie tych co w najmniej spodziewanym czasie chca ogorkow kiszonych - > dam im papryke LOL > > ale > /niestety/ > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krem czekoladowy2006-10-27 14:45:25 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
clafoutis wrote: > hania jakos nie zauważyłem twoich postów pierwszy na jaki natrafiłem > jest z wrzesnia tego roku mogę więc założyc że jestes nowym > użytkownikiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tym razem zupa z porów!2007-04-21 11:10:09 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
clafoutis wrote: > jakikolwiek naprawde ambitny temat na tej grupie nowosć wykraczająca > poza sferę zapiekanek czy to składnikowo czy też techniką przygotowania > jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cos na kolację z piwem:)2007-05-09 11:53:41 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
BBjk wrote: > > który jedyny słuszny >> przepis na oryginalne leczo podawał tu już -ście razy. > > No, a ja tym razem chciałam z Twojej książki, wersję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mój pierwsz raz i ... ostatni.2007-05-10 12:05:01 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
EnTe wrote: > Wczoraj postanowiłam po raz pierwszy zrobić szparagi. Kupiłam białe, ładne, > świeżutkie. Obrałam, włozyłam do garnka i po 10 minutach gotowania > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jeszcze z Czech??2007-06-03 22:12:27 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
Jerzy Nowak wrote: > Ludek Vasta napisał(a): >> kasia_miśkowa wrote: >>> Juz sie odzywam: maja najlepsza na swiecie musztardę "krzemska" czeska >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?2007-08-06 07:56:21 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
Tomek wrote: > Niekoniecznie wymyślanie nowej > ideologii jak poprzednia okazała się bzdurą ma sens. Wydaje mi się ze > dostatecznie dużo napisałem na temat lipy związanej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?2007-08-06 16:04:14 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
Tomek wrote: >> A jaki był twój argument oprócz 'to pic na wodę'? Jeśli znasz wyniki >> jakichś >> badań, z których wynika, że powłoki antybakteryjne nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dziwne pytania [chemia kuchenna]2007-08-21 08:48:32 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
GastroNova wrote: > Pamięta ktoś jakie są temperatury ścinania się białka a jaka żółtka > w jajku? Było to podawane w jakimś odcinku, jako przepis na idealne > jajko na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryz "po wegiersku"2007-09-03 15:15:51 | Maciej Jastrzębski inne posty tego autora
Marcin E. Hamerla wrote: > Witam, > > Na Wegrzech kilka razy jadlem bardzo smacznie przyrzadzony ryz. > Charakterystyczna cecha byl jego zolty kolor. Orientuje sie ktos jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia