Szukana fraza: Autor: "m.k" <m...@c...pl>
Znaleziono: 1812 wiadomości
2004-01-14 13:55:27 | Anka Łazowska inne posty tego autora
> Witam, > > >> A ja mysle, ze na tej zupce dlatego sie chudnie, ze po kilku > >> spozyciach nie mozna juz na nia patrzec i ogolnie jesc sie > >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-14 21:31:08 | Radek W inne posty tego autora
Jako poczatkujacy kucharz postanowilem stworzyc moja wlasna fasolke po bretonsku..Wlasnie mocze fasole(Jas).Problem polega na tym..czytam juz od 2 godzin i wszedzie podaja by dodac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-14 21:53:13 | Radek W inne posty tego autora
Anka Lazowska wrote: > > > Oczywiscie. Osobiscie wole np. pomidory bez skorek w kawalkach od przecieru, > bo dla mnie ma zbyt wyrazisty smak. Mozesz np. zamiast jednej puszki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Multimedialna książka kucharska2004-01-16 08:58:44 | Anka Łazowska inne posty tego autora
Wczoraj nabyłam w kiosku koło domu coś co się nazywa Smaczny krążek - Multimedialna książka kucharska za całe 5 PLN. Wygląda na to, że warto. Zawiera ponad 3000 przepisów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku2004-01-16 17:43:24 | Radek W inne posty tego autora
Jako ,ze zaczalem ta dyskusje...napisze co wyszlo z calej tej lektury :-) Do gotujacej(po nocnym moczeniu) fasoli dodalem kostke wołowa..nastepnie przecier pudliszki,wczesniej zeszklana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wsciekle lososie2004-01-17 10:14:08 | Anka Łazowska inne posty tego autora
kurczaczki smaczne i bez chemii Kurczaki smaczne i bez chemii? Chyba zartujesz... Anka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
tacka wszystkiego2004-01-18 17:48:37 | Radek W inne posty tego autora
Witam Moze cos zaproponujecie..chodzi mi o tzw..deske "czegos.." Powiedzmy przychodza goscie posiedziec,albo nikt nie przychodzi ale caly dzien moge z tego korzystac..Chodzi mi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: tacka wszystkiego2004-01-18 18:02:09 | Radek W inne posty tego autora
Basiek wrote: > > > Moze cos w stylu koreczkow? No wlasnie nie barzo,bo chcialbym w to wplatac jakies pieczywko..:-) tzn..koreczki do pieczywka moga pasowac,ale chcialbym jakas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tacka wszystkiego2004-01-18 18:08:36 | Radek W inne posty tego autora
wiem ,i napisalem ,ze mozna wplatac..dodalem ,ze odmawiam koreczkow :-) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tacka wszystkiego2004-01-18 18:11:20 | Radek W inne posty tego autora
Niesia wrote: > > > ale sery i kabanosy to chyba nie koreczki > No tak, to przepraszam,cos chyba pomieszalem :-) ale Twoja propozycja jest ok... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia