Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabinka <s...@w...pl>
Znaleziono: 542 wiadomości





Re: Bazylia

2003-07-23 18:27:48 | Sabinka inne posty tego autora

On Wed, 23 Jul 2003 16:41:43 +0000 (UTC), "Akulka " <s...@N...gazeta.pl> wrote: >Mam pewien dylemat. Strasznie obrodziła mi bazylia (to nie bardzo duzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chwalesie

2003-07-23 18:13:47 | Sabinka inne posty tego autora

On 23 Jul 2003 12:16:52 +0200, r...@g...faurecia.com (RECEPTION) wrote: >wsadze sam spod do pieca, podpieke i na to juz maliny >i "pokrywke" z ciasta i na krotko do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bazylia

2003-07-23 20:31:45 | Sabinka inne posty tego autora

On Wed, 23 Jul 2003 11:46:41 -0700, Magdalena Bassett <m...@o...com> wrote: >Pesto robi sie z orzeszkami piniowymi. Z wloskimi to tak jak placki >ziemniaczane z cukini ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wisnie robaczywe?

2003-07-24 12:59:00 | Sabinka inne posty tego autora

On Tue, 22 Jul 2003 15:20:06 +0200, "Macius The Great" <Maciej.Krych(usun to )@telekomunikacja.pl> wrote: >a tak powaznie to wisnie i czeresnie mozna odrobaczyc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

parmezan - skad?

2003-07-24 13:03:08 | Sabinka inne posty tego autora

Moze orientujecie sie, jak sie ma cena parmezanu w Niemczech do ceny parmezanu we Wloszech? Bo mam mozliwosc sprowadzania go sobie czasem i stad i stad wiec czy warto az z Wloch go ciagnac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do zobaczenia jesienia

2003-07-25 11:53:22 | Sabinka inne posty tego autora

On Thu, 24 Jul 2003 22:28:24 +0200, "dorka" <d...@i...pl> wrote: >Zrobilam dzisiaj syrop wedlug Twojego przepisu. Wyszedl przepyszny, sliczny >ma kolor ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: parmezan - skad?

2003-07-25 12:00:39 | Sabinka inne posty tego autora

On Fri, 25 Jul 2003 13:02:29 +0200, "I.P." <i...@g...de> wrote: >W Niemczech PR kosztuje 12,99 euro, czyli taki zapakowany trojkat (0,208 >kg)kosztowal mnie 2,70 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makaron "Agnesi"

2003-07-26 08:22:15 | Sabinka inne posty tego autora

On Mon, 21 Jul 2003 13:53:43 +0200, "marcintoja0" <m...@o...pl> wrote: >To nie ten smak, Malmie jeszcze trochę brakuje. No co Ty! Podwazasz opinie S. Loren? ;p ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szukam przepisy na kociołek ogniskowy

2003-07-26 08:19:44 | Sabinka inne posty tego autora

On Sat, 26 Jul 2003 00:32:50 +0200, maruda - Ryszard <maruda_smurf@#usun-to#.gdynia.mm.pl> wrote: >Przecież tych przepisów są setki i tysiące. A co będzie, jak ktoś kupi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: gorzka czekolada

2003-07-27 09:49:26 | Sabinka inne posty tego autora

On Sat, 26 Jul 2003 15:40:06 +0200, "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> wrote: >Do zjedzenia, of korz :-) A, to dobrze robilam, uff ;)) Czyli calkiem normalnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 29 . [ 30 ] . 31 ... 40 ... 55