Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: PatryCCCja <k...@s...pl>
Znaleziono: 476 wiadomości





Re: kitri

2002-06-17 11:36:19 | PatryCCCja inne posty tego autora

"Mapet(ka)" wrote: > > Przepis: > > warzywa - jakie masz pod reka wrzucane w kolejnosci od najtwardszych + > > oczywiscie ryz. Na koncu pomidor w duzych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: obiecanki... (długawe)

2002-06-17 11:38:57 | PatryCCCja inne posty tego autora

Krystyna Chiger wrote: > Obrane to (mam nadzieję) z szypułek, nie ze skórki?! > > Krycha, co słyszała o pewnej pani drylującej porzeczki a slyszalas o pewnym piekielnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

dashi

2002-06-17 13:26:12 | PatryCCCja inne posty tego autora

przegladam przepisy z miso. i za nic nie wiem co to jest "dashi". to jest po angielsku jakby co :) znaczy w amerykanskim angielksim dla scislosci. znalazlam tez jako skladnik ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: obiecanki... (długawe)

2002-06-17 13:34:27 | PatryCCCja inne posty tego autora

Krystyna Chiger wrote: > > a slyszalas o pewnym piekielnie drogim rarytasie robionym tylko w jakims > > tam regionie (zdaje sie) francji? rarytas ten to dzem porzeczkowy. ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: obiecanki... (d?ugawe)

2002-06-17 13:36:31 | PatryCCCja inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >a slyszalas o pewnym piekielnie drogim rarytasie robionym tylko w jakims > >tam regionie (zdaje sie) francji? rarytas ten to dzem porzeczkowy. ale bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dashi

2002-06-17 15:03:54 | PatryCCCja inne posty tego autora

waldemar z domu wrote: > typuję na odrosty cebuli względnie cebulkę. heh, wlasnie nad szczypiorem sie zastanawialam. ale jakos przekonana nie jestem. > A co to za przepis? a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dashi

2002-06-17 15:11:30 | PatryCCCja inne posty tego autora

waldemar z domu wrote: > chyba możesz zrobić oszukane, bez ryby. Jak w mojej mądrej książce piszą, > takie bardzo dobre dashi robi się wrzucając rybę (nieparzysta liczba > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co to miso ???

2002-06-17 18:36:33 | PatryCCCja inne posty tego autora

"Art Plazewski." wrote: > Dac jej wodki -;-)))))) > a tutaj link http://www.soyfoods.com/soyfoodsdescriptions/ miso.ht ml to ja mam lepszy link ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: obiecanki... (długawe)

2002-06-17 18:38:23 | PatryCCCja inne posty tego autora

Jerzy wrote: > A wystarczy tylko sitko aby przetrzeć wsad. > ;-) wierze ci na slowo. zawsze mi sie wydawlo ze pesteczki w porzeczkach sa takie malenkie ze przeleca przez sitko bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dashi

2002-06-17 18:41:46 | PatryCCCja inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > taka bardzo mala mloda cebulka z grubym szczypiorem. Po naszemu > to spring onion, a po innemu naszemu (Oirish) - scallion bardzo dziekuje. > Trysia a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 48