Szukana fraza: Autor: "Danka" <j...@z...nl>
Znaleziono: 396 wiadomości
2001-02-27 18:08:16 | Danka inne posty tego autora
Najpierw obtocz mieso w mace, a potem w jajcu i bulce czy czyms innym. Ale najwazniejsze jest to, zeby z panierka nie przesadzic, jej nadmiar trzeba otrzasnac. Jak sie tego nie zrobi i sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ocet balsamiczny2001-02-27 18:12:04 | Danka inne posty tego autora
Do marynat, sosow, widzialam tez w tv jak wlewali go na patelnie do smazacego sie miecha. Pozdr., Danka "Magda Rzepka" <m...@i...zabrze.pl> schreef in bericht ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panierka2001-02-27 20:25:07 | Danka inne posty tego autora
No wlasnie, chyba po tez optaczanie w mace, aby niejako "osuszyc" mieso, przez co panierka lepiej sie na nim trzyma. Pozdr., Danka "przemek cybulski" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: objadalem sie2001-02-27 20:29:37 | Danka inne posty tego autora
Tak czytam ostatnio tutaj na grupie o moim kochanym Wroclawiu, ze juz nie moge sie doczekac, az tam znowu wyladuje. Pamietam, tuz przed na krotko przed moim wyjazdem otworzono rest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gofry2001-02-06 14:44:38 | Danka inne posty tego autora
A czy dociskasz gofrownice na poczatku? Bo jesli nie, to moze one sie wlasnie juz na poczatku rozrywaja i pozniej juz nic nie pomoze. A tak poza tym, to jak zobaczysz, ze sie troche ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rzezucha2001-02-26 09:54:01 | Danka inne posty tego autora
MOze sprobuje, bo bob uwielbiam. Pozdr., Daka "Ania Derejski" <a...@v...ca> schreef in bericht news:fYfm6.3226$C23.35274@weber.videotron.net ... > > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia