Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Znaleziono: 1434 wiadomości
2004-09-04 01:50:52 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Ewa (siostra Ani) N." wrote: > Le vendredi 3 septembre 2004 ŕ 13:48:30, nusia a écrit : > > >> ...obiad planujecie? > > > Oczywiście podstawa to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: TARTA jablkowa?? heeelp2004-09-06 17:05:01 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
marta wrote: > moze wiec czas na tarte?? > Chcialabym by byly na niej jablka, cynamon (jammi) no i jakas moze masa?? a > moze podsmazyc jablka i cos z tym zrobic?? ale czy to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: TARTA jablkowa?? heeelp2004-09-08 17:07:28 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
eM wrote: > > > Taka juz tradycja :-(. eM eL niedawno o tym pisal, ze nam przeciagi > szkodza i tym podobne. A po przejechaniu granicy PL wszystko mija, jak > reką odjąl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Sowy kanie2004-09-08 17:17:12 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Wczoraj z nieba mi spadlo ponad 20 pieknych kani. Na obiad zjedlismy szesc, panierowane w jajku i mace. Teraz chcialabym znalezc jakis inny ciekawy przepis, specyficznie na kanie. Czy ktos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Papryko...zerca.2004-09-08 17:54:37 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Stanislaw Trepczyk wrote: > No wlasnie > .Bardzo czesto stosuje surowe papryki, zarowno te czerwone, zielone jak i > zolte do swoich potraw.Tych egzotycznych chinskich czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A moze przepis na dobrą szarlotkę?2004-09-09 19:50:58 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Margola Sularczyk wrote: > Użytkownik "Nadi" <e...@o...pl> napisał w wiadomości > news:chq26f$sa2$1@atlantis.news.tpi.pl... > > A może jakiś dobry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prażona kukurydza2004-09-14 18:07:29 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Amy wrote: > Mam trzy kolby świeżej kukurydzy, zastanawiam się czy da się z takiej > kukurydzy domowym sposobem przyrządzić prażoną kukurydzę. Jeśli ktoś wie jak > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Powidla po raz Nty2004-09-19 20:19:40 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Opisywalam juz uprzednio powidla "pieczone", ktore znow swietnie mi sie sprawdzily. W tym roku w ogromnej misie stalowej "pieklam" sliwki w piecu o temperaturze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wykorzystanie białek2004-09-22 23:12:54 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
jolmira wrote: > Bardzo dziekuję Ci Madziula:)) > A moze ktoś jeszcze zna coś innego z wykorzystaniem prawie samych białek? > Pozdrawiam;)) Bezy, blaty bezowe do tortu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Strogonoff2004-09-27 03:19:55 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > A propos -- pamiętam, że kiedyś w lepszych resturacjach podawano > stroganowa, a także np. forszmak lubelski w takich kokilkach wypiekanych > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia