Szukana fraza: Autor: "kamas.hw" <m...@w...pl>
Znaleziono: 137 wiadomości
2002-09-26 07:47:11 | Kamas.hw inne posty tego autora
. > To przez takich .... (niedouczonych) którzy uważali że wszystko co się > z owoców "smaży" to powidła. Słyszałem o takich (pod budką z piwem) > którzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mój pierwszy raz (powidła)2002-09-26 08:32:49 | Kamas.hw inne posty tego autora
> To była marmolada ;-) > > Pozdrawiam > Lilla > Wiem czym się różnią powidła od marmolady, napisałem o tym wyżej. -- pozdrawiam:-) Sławomir J ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: waga2002-09-26 10:27:23 | Kamas.hw inne posty tego autora
> Schudlem w ciagu 7 miesiecy 24 kg! (z 98 na 74). > Jak? > Zero ziemniaków, zero chleba i mąkopochodnych. > A co zamiast? > Duuuużo surówek no i oczywiście schabowe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mój pierwszy raz (powidła)2002-09-26 12:38:51 | Kamas.hw inne posty tego autora
Gotowe powidła są bardzo trwale. W czasie smażenia odparowuje woda a stężenie cukru i kwasów wzrasta, tak że drobnoustroje nie mają szans. Przy tym długotrwałe smażenie niszczy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surowka z czerwonej kapusty?2002-12-03 18:24:12 | Kamas.hw inne posty tego autora
> Źródło / autor: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Aneta Baran > >Taką sałatkę robiłem, jak p.Anety Baran jeszcze na świecie nie było :-)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [przepis] Barszcz czerwony czysty tradycyjny2002-12-16 11:10:31 | Kamas.hw inne posty tego autora
Użytkownik "mekeke" <w...@p...pl> napisał w wiadomości news:ati4sm$ro0$1@news.tpi.pl... > http://www.puella.pl/artykul/365/365.html > tradycyjny z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pszenica2003-02-25 18:27:08 | kamas.hw inne posty tego autora
> Ale jak się dobrze doprawi , to może się stać przysmakiem. > Ja uwielbam taką z dodatkiem miodu, bakalii i orzechów - mmmm....pycha > Chyba popędzę do sklepu....... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Fronty do kuchni2003-02-26 09:24:26 | kamas.hw inne posty tego autora
> Jakie polecacie fronty (materiał,kolorystyka) do kuchni (podłoga beżowa), > Rany! A co to? Zanim doczytałem do kolorystyki, to pomyślałem o wojnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Marchewka zasmażana - jak?2003-02-27 06:51:48 | kamas.hw inne posty tego autora
> Czy ma ktoś dobry sposób wykonania marchewki zasmażanej?? > (jako dodatku do drugiego dania) > Próbowałem to to robić z ksiązki kucharskiej ale była jakś > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wina domowej roboty2003-02-28 09:20:25 | kamas.hw inne posty tego autora
http://winadomowe.w.interia.pl/ -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas.hw) Gdańsk GG 5420750; ICQ 14539957 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia