Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Znaleziono: 1053 wiadomości





Re: koniak - brandy

2000-02-10 11:13:18 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| Ja nie mialem na mysli domowych wyrobow, tylko sklepowe wynalazki, ktore | pewnie wisni nawet nie widzialy :) A "Wisienka" widziała. Na etykiecie :-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyszności z dzieciństwa/cieple lody

2000-02-10 11:18:17 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Witam, | Zarowno oranzada , i galaretka w bloku, i suche lody do dzis sa naj, | naj, naj. Galaretki juz tylko nigdzie nie moge kupic. Ja jeszcze czasem widuję. Może dlatego, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: patelnia!

2000-02-10 11:19:55 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| P.S. Poniewaz widze, ze jest spore zainteresowanie WMF, to chyba sie przejde | i spisze ceny zeby podac. Doskonały pomysł. Będę musiał namówić mamę na zakupy (bo to głównie ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: patelnia!

2000-02-11 01:34:27 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| > Doskonały pomysł. Będę musiał namówić mamę na zakupy (bo to głównie ja | > gotuję ostatnio). | | Poki co moge podac najnowsze ceny w DM. Ale nie jestm w stanie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyszno?ci z dzieciństwa/cieple lody

2000-02-11 16:59:58 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| Ze słodyczy "sklepowych" czasem lubię kukułki A propos kukułek: Koleżanka mojej mamy zalewa je chyba wódko. Wychodzi z tego całkiem smaczna nalewka. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia Japońska - sprzęcior i półprodukty

2000-02-11 21:46:43 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| Poszukuję jakiegoś sklepu ze składnikami do Sushi | (np. rybki surowe), Miso - prawie do wszystkiego. | I jeszcze jedno - czy ktoś wie, gdzie dostać "rice kookera", | ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: PIZZA - Przepis /sprawdzony i smaczny/

2000-02-12 17:36:32 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Witam, Może jakiś dziwny jestem, ale nie podoba mi się dodawanie do pizzy ketchupu. Standardowe sosy mi zupełnie wystarczają. Co o tym sądzicie? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tokaj Aszu - ciekawa obserwacja

2000-02-13 00:30:11 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| > A to jeszcze sa na swiecie torunskie pierniki? | > | > Wladyslaw | | Ostry zdaje sie jest z Torunia, wiec moze sie wypowie :)) Nie jestem z Torunia, ale uwielbiam to miasto ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia Japońska - sprzęcior i półprodukty

2000-02-13 21:19:21 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Jak obiecałem, zapytałem kolegę, i oto, co powiedział: Cześć. Co do składników sushi, to nie wiem czy w Warszawie są świeże rybki. Słyszałem, że po niektóre rzeczy jeździ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie

2000-02-14 10:49:15 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

| Czy chińskie zupy sa zdrowe? | Pytam bo czesto jadam... Powiem, że tak jak z (tanim) winem. Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie ;-) A na poważnie, takie rzeczy generalnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 20 ... 60 ... 106