Szukana fraza: Autor: Anna <a...@r...fm>
Znaleziono: 953 wiadomości
2003-03-07 08:55:18 | anna inne posty tego autora
Quefear wrote: > makaron to dobry pomysł zwłaszcza z serem feta (koniecznie penne!) > Ale można też zrobić roladki cielęce duszone w białym winie (szpinak jako > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
salatka prosta i zaskakujaca (P)2003-03-12 14:09:36 | anna inne posty tego autora
z pustej lodowki wydobylam ananasa, kukurydze oraz majonez i jogurt. (byly jeszcze ziemniaki, ale nie pasowaly ;)) zmieszalam sypnelam odrobine (?) pieprzu kajenskiego o rrrrany, ale to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic krem do piszingera2003-03-12 14:19:47 | anna inne posty tego autora
> To nic wielkiego taki krem. Kupujesz mleko skondensowane ALE SLODZONE bo > inaczej sie nie "zetnie". Wkladsz do garnka z woda i gotujesz dobre trzy > godziny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lubie zapodac princesse po obiedzie2003-03-17 13:02:26 | anna inne posty tego autora
ayianapa wrote: > pieprzyc malibu. sprobujcie zapodac rum tuzemsky na goraco z tlustym mlekiem, cynamonem, gozdzikami i miodem. po prostu rewelacja. a ja to ten rum i mleko zapodaje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pesto?2003-03-21 09:12:26 | anna inne posty tego autora
Michał Kowalewski wrote: >>Witam! >> >>Dostałem w prezencie słoik sosu Pesto. >>Wiem, że podaje się go z makaronem, ale >>nie wiem z jakim, w jakich ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie mięso - na szybko ;-)2003-04-02 08:23:12 | anna inne posty tego autora
ostry wrote: > Filet z kurczaka drobno pokroić, cebulkę posiekać, czosnek przez praskę. > Rozgrzać oliwę na patelni, wrzucić cebulę, wrzucić czosnek, po chwili > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smazenie na oleju z pestek winogron?2003-04-11 08:15:04 | anna inne posty tego autora
> > ---------------------------------------- > Pani Patrycjo! > Dr K. Bal z Samodzielnej Pracowni Technologii Żywności w IŻŻ odpowiedział > na to pytanie w sposób ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smazenie na oleju z pestek winogron?2003-04-11 10:43:58 | anna inne posty tego autora
Shrek wrote: >> >> Nie smazyc wogole, bo zawsze moga powstac zwiazki szkodliwe. <CIACH WIELE> nie o tym tu mowa. smazyc mozemy na wielu tluszczach i wybor jest, wiec ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szczawiowa - beznadziejnie lamerskie pytanie2003-05-15 07:50:01 | anna inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > A nadto Twoje pytanie zdradza, ze w ogole przedtem nie zainteresowalass > sie jak sie robi twoja ukochana zupe. Gdybys zajrzala do jakijkolwiek > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faraonki czy "normalne" mrówki?2001-08-21 11:55:16 | Anna inne posty tego autora
Monika wrote: > > Od kilku dni biegają mi po mieszkaniu mrówki. Wyglądają jak zwykłe mrówki. > Ciemnobrązowe, około 1-1,5 milimetra długości. Nie wiem czy to faraonki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom