Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 264 wiadomości





Re: pomysl na mielone??

2005-04-26 09:33:07 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:d4l197$3mp$1@news.onet.pl, Margolcia wrote: > moze macie jakies propozycje co mozna jeszcze upichcic smacznego niz > wyzej wymienione :)) Toż to temat rzeka, z mielonego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomysl na mielone??

2005-04-26 10:42:22 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:d4l4fa$1btm$1@sodden.amu.edu.pl, Theli wrote: > 1. Wg. slownika ,,swede'' to brukiew. Obawiam sie, ze nie dostane > tego o tej porze roku w przecietnym sklepie. Lepiej czyms ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaka oliwa? i gdzie kupic?

2005-04-27 14:38:53 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:d4o5k0$i3h$1@nemesis.news.tpi.pl, Alek wrote: > To ja się podepnę a'propos. Prawie zawsze w przepisach piszą o > oliwie, że musi/powinna być extra vergine. Czy to zasadne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaka oliwa? i gdzie kupic?

2005-04-27 16:52:56 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:426fbe90$0$27743$f69f905@mamut2.aster.pl , taora wrote: > po co smazyc na drogiej oliwie, skoro i tak smazenie zabija w niej > wszystko, co dobre? (nawet jesli mowa o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dynia

2005-10-28 22:10:06 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:djt9m1$bk2$3@proxy.provider.pl, medea wrote: > Wyrzucić. Pestki możesz zachować i zjeść, ale tę "gąbkę" się wyrzuca. > Z dyni jadalna jest ta część ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lasagne - jak wierzch ?

2005-10-28 22:14:03 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:djtq7q$ci9$1@kujawiak.man.lodz.pl, rokko wrote: > Witam > moja żona zrobiła lasagne (lazanie - jeśli źle piszę) > wybrała taki makaron, na którym napisane było ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak piec Marony?

2005-10-29 16:52:11 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:dk07a0$2iu$1@inews.gazeta.pl, tommy di simone wrote: > Proszre o pomoc bo już dwa razy we mnie strzelało, a na końcu > spaliłem :( A takie na ulicy bardzo mi smakują i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak rozlupac?

2005-10-29 23:19:43 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:dk0nlu$r2a$1@nemesis.news.tpi.pl, maf wrote: > Moze znajdziesz jakies male imadlo? Nie rozumiem dlaczego małe. Przecież słyszysz, że to twardy orzech. Duże imadło z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dynia

2005-10-30 19:01:15 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:dk2sn8$8cb$1@proxy.provider.pl, medea wrote: > Zrozumiałam, że Profil1 chce zrobić przede wszystkim lampion na > Helloween, a z wydrążonej reszty "coś". Otóż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pańska skórka

2005-10-30 20:27:55 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:dk3878$5ed$1@atlantis.news.tpi.pl, Archie wrote: > Jasne też to wcześniej znalazłem ale to albo dowcip albo celowe > wprowadzenie ludzi w błąd. Wystarczy poczytać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 27