Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości





Re: salceson - ciasto [P]

2003-04-04 15:50:42 | Dorota*** inne posty tego autora

> Ja gdzies w starych przepisach mojej ś.p. mamy znalazlam przepis na Ania, mozesz wkleić ten przepis? Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy mnie się wydaje...

2003-04-04 17:35:40 | Dorota*** inne posty tego autora

> czy sól jest mniej słona > a ja niedawno pytałam o to, dlaczego mleko nie kipi tak jak dawniej ;-))) > gdzie podziała się Basia? Nie wiem, ta, którą znam chyba nadal w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Salceson 2 (ciasto)

2003-04-04 19:44:34 | Dorota*** inne posty tego autora

Dzięki! Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego mleko nie kipi

2003-04-06 09:21:31 | Dorota*** inne posty tego autora

> To Ty jestes po latach mistrzem w kuchni i szybsza od mleka ;-) > Ilona > > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) ))) Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego mleko nie kipi

2003-04-06 09:23:25 | Dorota*** inne posty tego autora

> Mam podobne problemy z mlekiem. > To wina mleczarni. Pewnie gdyby oddac mleko do analizy > chemicznej, to znalazloby sie tam pare nieciekawych skladnikow. Tak też sobie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Inwalida zakalec

2003-04-06 21:21:57 | Dorota*** inne posty tego autora

Nie dość, że murzyn-inwalida, to jeszcze zakalec. A mówi się, że dwa grzybki w barszcz to za dużo :-). Nawiasem mówiąc, kto to mówił, że ten placek zawsze wychodzi? dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Inwalida zakalec

2003-04-06 22:07:38 | Dorota*** inne posty tego autora

> > Dawno, go nie piekłam, ale zawsze wychodzil. > > Kiepski ten moj debiut na "kucharskiej" liscie :( > Coś Ty, ja po prostu jestem Mistrzem Grupy Kulinarnej W ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Inwalida zakalec

2003-04-07 15:32:05 | Dorota*** inne posty tego autora

maniuniej foremki keksowej Ja też robiłam w keskówce, może dlatego nie wyszło. Piszcie, na jakie blachy należy wylewać ciasto, proszę :-). Zresztą, zaraz dam nowy wątek pt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Blacha, tortownica czy keskówka?

2003-04-07 15:36:39 | Dorota*** inne posty tego autora

Witajcie. Zainspirowana moim kolejnym zakalcem :-) wpadłam właśnie na genialny pomysł, by zapytać Grupę, jaki wpływ ma na ciasto forma, w jakiej się go piecze. Do tej pory ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Blacha, tortownica czy keskówka?

2003-04-07 17:42:51 | Dorota*** inne posty tego autora

Tylko > trzeba zadbać o odpowiednią ilość ciasta. Tzn, żeby nie było za dużo czy za mało? > A tak OT, krótkie mieliśmy lato tego roku, nie wiem jak u Was ale w Krakowie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 40 ... 42