Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości
2003-04-04 15:50:42 | Dorota*** inne posty tego autora
> Ja gdzies w starych przepisach mojej ś.p. mamy znalazlam przepis na Ania, mozesz wkleić ten przepis? Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy mnie się wydaje...2003-04-04 17:35:40 | Dorota*** inne posty tego autora
> czy sól jest mniej słona > a ja niedawno pytałam o to, dlaczego mleko nie kipi tak jak dawniej ;-))) > gdzie podziała się Basia? Nie wiem, ta, którą znam chyba nadal w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Salceson 2 (ciasto)2003-04-04 19:44:34 | Dorota*** inne posty tego autora
Dzięki! Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlaczego mleko nie kipi2003-04-06 09:21:31 | Dorota*** inne posty tego autora
> To Ty jestes po latach mistrzem w kuchni i szybsza od mleka ;-) > Ilona > > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) ))) Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlaczego mleko nie kipi2003-04-06 09:23:25 | Dorota*** inne posty tego autora
> Mam podobne problemy z mlekiem. > To wina mleczarni. Pewnie gdyby oddac mleko do analizy > chemicznej, to znalazloby sie tam pare nieciekawych skladnikow. Tak też sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Inwalida zakalec2003-04-06 21:21:57 | Dorota*** inne posty tego autora
Nie dość, że murzyn-inwalida, to jeszcze zakalec. A mówi się, że dwa grzybki w barszcz to za dużo :-). Nawiasem mówiąc, kto to mówił, że ten placek zawsze wychodzi? dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Inwalida zakalec2003-04-06 22:07:38 | Dorota*** inne posty tego autora
> > Dawno, go nie piekłam, ale zawsze wychodzil. > > Kiepski ten moj debiut na "kucharskiej" liscie :( > Coś Ty, ja po prostu jestem Mistrzem Grupy Kulinarnej W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Inwalida zakalec2003-04-07 15:32:05 | Dorota*** inne posty tego autora
maniuniej foremki keksowej Ja też robiłam w keskówce, może dlatego nie wyszło. Piszcie, na jakie blachy należy wylewać ciasto, proszę :-). Zresztą, zaraz dam nowy wątek pt ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Blacha, tortownica czy keskówka?2003-04-07 15:36:39 | Dorota*** inne posty tego autora
Witajcie. Zainspirowana moim kolejnym zakalcem :-) wpadłam właśnie na genialny pomysł, by zapytać Grupę, jaki wpływ ma na ciasto forma, w jakiej się go piecze. Do tej pory ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Blacha, tortownica czy keskówka?2003-04-07 17:42:51 | Dorota*** inne posty tego autora
Tylko > trzeba zadbać o odpowiednią ilość ciasta. Tzn, żeby nie było za dużo czy za mało? > A tak OT, krótkie mieliśmy lato tego roku, nie wiem jak u Was ale w Krakowie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia