« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-23 17:29:14
Temat: A ja się pochwalę..Wlaśnie zrobiłem pierogi z płuckami.
Pychota.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-23 17:45:59
Temat: Re: A ja się pochwalę..
Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> Wlaśnie zrobiłem pierogi z płuckami.
> Pychota.
>
>
A ja zrobiłam pierogi z wołowinką i jajeczkiem - żydowskie :-)))))))))) ha!
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 17:57:22
Temat: Re: A ja się pochwalę..Z jajeczkiem?Takich jeszcze nie jadłem.
Do wołowinki ugotowanej i skręconej dodajesz surowe czy ugotowane jajko?
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:a58kev$h4k$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@n...vogel.pl...
> > Wlaśnie zrobiłem pierogi z płuckami.
> > Pychota.
> >
> >
> A ja zrobiłam pierogi z wołowinką i jajeczkiem - żydowskie :-))))))))))
ha!
>
> Wkn
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 18:34:30
Temat: Re: A ja się pochwalę..a idę robić wołowinę po burgundzku ...
V.
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:a58kev$h4k$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@n...vogel.pl...
> > Wlaśnie zrobiłem pierogi z płuckami.
> > Pychota.
> >
> >
> A ja zrobiłam pierogi z wołowinką i jajeczkiem - żydowskie :-))))))))))
ha!
>
> Wkn
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 18:51:15
Temat: Re: A ja się pochwalę..
Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> Z jajeczkiem?Takich jeszcze nie jadłem.
> Do wołowinki ugotowanej i skręconej dodajesz surowe czy ugotowane jajko?
>
najpierw cebulkę podsmażam na złoto, potem sypię curry, potem surową
zmieloną wołowinkę podsmażam z cebulką, potem dodaję jajeczko surowe, sypię,
sól i dużo pieprzu, wyłączam gas i mieszam - i to jest farsz, bardzo smaczny
zresztą
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 19:00:45
Temat: Re: A ja się pochwalę..Nie wiem dlaczego (nie chcę nikogo urazić) bardziej mi ten farsz pasuje do
goląbków.
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:a58o99$cv6$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@n...vogel.pl...
> > Z jajeczkiem?Takich jeszcze nie jadłem.
> > Do wołowinki ugotowanej i skręconej dodajesz surowe czy ugotowane jajko?
> >
> najpierw cebulkę podsmażam na złoto, potem sypię curry, potem surową
> zmieloną wołowinkę podsmażam z cebulką, potem dodaję jajeczko surowe,
sypię,
> sól i dużo pieprzu, wyłączam gas i mieszam - i to jest farsz, bardzo
smaczny
> zresztą
>
> Wkn
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 19:28:28
Temat: Re: A ja się pochwalę..
Użytkownik maciek <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> Nie wiem dlaczego (nie chcę nikogo urazić) bardziej mi ten farsz pasuje
do
> goląbków.
>
:-)) Ależ nie urażasz, no coś Ty, przecież ile ludzi, tyle smaków. Wiesz, to
co ja dziś robiłam to kreplach - żydowskie małe trójkątne pierożki podawane
w rosole. Jak je zaczęłam robić, to nie doczytałam jak to jajko się tam
dodaje, potem przeczytałam i wybałuszyłam gały, ale domieszałam, nadziałam
pierogi, ugotowałam i już pożarte. To naprawdę dobre wyszło. :-) Zresztą
zaraz zagonię męża do obrobienia zdjęcia (nie najlepszego zresztą, ale
trudno) i je machnę na stronę do nowego działu.
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 20:55:46
Temat: Re: A ja się pochwalę.."vefour" <v...@w...pl> a écrit dans le message news:
a58ndd$739$...@n...tpi.pl...
> a idę robić wołowinę po burgundzku ...
>
A jak dlugo ? Mi to 4 godziny ostanim razme zabralo :-)
Ewcia
(wlasnie w trakcie prawdziwych (domowych) hamburgerow)
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 21:20:43
Temat: Re: A ja się pochwalę..
>a idę robić wołowinę po burgundzku ...
>
>V.
>
A ja zrobilam lasagne wyjatkowo dobre, no - cycus siedem lat nie
myty! To na urodzinki synka. deser byl zaslupi ale jaaaki dobry -
bezowy tort z karmelem, orzechami i smietana bita, ktora
pozostala na pol zamrozona, wiec i ja sie skusilam.
dla dziecka sie poswiecilam i zjadlam
>
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-23 21:45:16
Temat: Re: A ja się pochwalę.."Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> a écrit dans le message
news: 4...@4...com...
> >
> A ja zrobilam lasagne wyjatkowo dobre, no - cycus siedem lat nie
> myty! To na urodzinki synka. deser byl zaslupi ale jaaaki dobry -
> bezowy tort z karmelem, orzechami i smietana bita, ktora
> pozostala na pol zamrozona, wiec i ja sie skusilam.
>
> dla dziecka sie poswiecilam i zjadlam
Powinnas sie codziennie poswiecac (poswiencec), no wiesz !
Ewcia
(louvre, louvre, louvre...)
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |