| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-11 08:51:49
Temat: Re: Bezowy torcik z gruszkamiLilla <l...@f...krasnik.pl> wrote:
> Skoro ta przeszkoda znika, to nastepna jest upieczenie krazkow
> bezowych... Tak sie zastanawiam, czy one aby sie nie spala, jesli
> beda siedzialy przez godz. w 180 C?
To może się wstrzymaj z pieczeniem, dopóki nie sprawdzę -- na mnie, jako
podawaczu przepisu, ciąży ten obowiązek :-)
> Krem mozemy zastapic :) Mysle, ze bedzie tu rowniez pasowal
> krem budyniowy.
Albo po prostu sama bita śmietana.
Anetek
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 74598 A...@c...ch
:`.__.': http://2510053385/~aneta/ *----* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |