Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Biały ser własnej roboty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Biały ser własnej roboty

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-03-16 11:08:19

Temat: Re: Biały ser własnej roboty
Od: "Iwona" <i...@W...pl> szukaj wiadomości tego autora

Wladyslaw Los ( w...@o...pl ) napisał:
>
> Zwykle na śmietanie podany jest skład. Z tych które znam wchodzi w grę
> śmietana Piątnicy "do sałatek" (o ile pamiętam 12% w biało-zielonych
> kubełkach) oraz śmietana 12% marki Milko (tej w tym celu jeszcze nie
> używałem). Obie mają na opakowaniu informację o zakwaszeniu żywymi
> bakteriami.
>
> Władysław

Chciałabym uzyskać w miarę tłusty twaróg.
Ile czego mam dać, jakie proporcje mleka i śmietany?
I może wiesz jak wyliczyć ile taki twaróg zawiera białka i tłuszczu?

Iwona



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kapusniak ze smietana
[off topic] sori niezawinione
winogrona
naleśniki
Ciemny spód do tortu

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »