Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Chleb razowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Chleb razowy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-09-03 01:30:03

Temat: Chleb razowy
Od: "Jarek Kozuba" <j...@r...edu.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam grupe i od razu pytam:
udalo sie komus upiec prawdziwy (ciemny) chleb razowy? Probowalem roznych
kombinacji mak i ciagle moj wypiek nie chce byc ciemny jak prawdziwy
razowiec.
A moze tez ktosik zna przepisik na pumpernikiel?
Sciskam nozki wacpanstwa,Jary.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-09-05 06:47:45

Temat: Re: Chleb razowy
Od: ":::wojmat:::" <w...@g...NOSPAM.pl> szukaj wiadomości tego autora


Jarek Kozuba <j...@r...edu.pl> w wiadomości
news:8os9h3$3tr$1@rymunda.torun.pdi.net napisał(a):
> Witam grupe i od razu pytam:
> udalo sie komus upiec prawdziwy (ciemny) chleb razowy? Probowalem roznych
> kombinacji mak i ciagle moj wypiek nie chce byc ciemny jak prawdziwy
> razowiec.

piekę co kilka dni. zobacz
news:399492A9.123C3C45@polbox.com
news:39a4e467@news.vogel.pl
news:00d401c00364$08292120$2d7bf4d4@pilicka.pl

dodam od siebie, że trzeba zrobić dobrze wilgotne ciasto, prawie mokre i
upiec troszke dłużej jak w oryginalnym przepisie. rośnie nawet 6 godzin. i w
końcowy efekt można zapukać i będzie słychać. tak ma być ;-)

wojmat

p.s.odpowiem na pytanka na priv jak by co :-)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-05 07:36:15

Temat: Re: Chleb razowy
Od: Tomasz Rog <u...@t...if.uj.edu.pl> szukaj wiadomości tego autora



:::wojmat::: wrote:

> Jarek Kozuba <j...@r...edu.pl> w wiadomości
> news:8os9h3$3tr$1@rymunda.torun.pdi.net napisał(a):
> > Witam grupe i od razu pytam:
> > udalo sie komus upiec prawdziwy (ciemny) chleb razowy? Probowalem roznych
> > kombinacji mak i ciagle moj wypiek nie chce byc ciemny jak prawdziwy
> > razowiec.
>
> piekę co kilka dni. zobacz
> news:399492A9.123C3C45@polbox.com
> news:39a4e467@news.vogel.pl
> news:00d401c00364$08292120$2d7bf4d4@pilicka.pl
>
> dodam od siebie, że trzeba zrobić dobrze wilgotne ciasto, prawie mokre i
> upiec troszke dłużej jak w oryginalnym przepisie. rośnie nawet 6 godzin. i w
> końcowy efekt można zapukać i będzie słychać. tak ma być ;-)
>
> wojmat
>
> p.s.odpowiem na pytanka na priv jak by co :-)

Error News Serwer responded. No such article.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: kuchnia polska i Larousse
Re: Wok z telewizora
POMOCY !!!
36* kulinarny tydzien Serwisu Makaron
Jajecznica po włosku

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »