« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-04-12 16:02:53
Temat: Ciasta i temperaturyDzien dobry,
Mama moja droga pyta o temperatury do jakich trzeba rozgrzac piekarnik
piekac ciasto a)drozdzowe b)ucierane c)kruche
Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz
MarchEf
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-04-12 17:48:40
Temat: Re: Ciasta i temperatury
Użytkownik "Jarzynka" <b...@y...pl> napisał w wiadomości
news:9b4jfe$f2l$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> Dzien dobry,
> Mama moja droga pyta o temperatury do jakich trzeba rozgrzac piekarnik
> piekac ciasto a)drozdzowe b)ucierane c)kruche
> Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz
Witam serdecznie
kruche 200-220 stopni
drożdżowe 190-200 stopni
francuskie 220-240 stopni
piernikowe 160 a po zwiekszeniu objetosci 180-200
biszkoptowe 170 a popd koniec pieczenia 180-200
biszkoptowo tłuszczowe 170-200
parzone(ptysiowe) 180-200
co rozumiesz przez ciasto ucierane
pozdrawiam busek
www.kuchnia.of.pl
www.junak.of.pl
www.bantam.of.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |