| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-09-29 09:29:23
Temat: Cielęcina z pieczarkamiKochani
Rozmrażam właśnie kawałek lopatki cielęcej. Chciałabym ją udusić w jakims
sosie na dzisiejszy obiad. Myślałam o sosie pieczarkowym, ale nie udało mi
się znaleść żadnego przepisu, tzn. łatwego i szybkiego. Czy znacie coś
takiego? Musi pasować do knedli czeskich.
Pozdrawiam
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-09-30 08:11:45
Temat: Re: Cielęcina z pieczarkami
Cielęcina wyszła OK.
Mięso podsmażyłam i udusiłam. Dodałam trochę przyprawy do Cielęciny Kamisu.
Grzyby podsmażyłam z cebulką, dodałam śmietanę i sporo czosnku, do tego
knedle czeskie na parze. 40 minut, trochę improwizacji i obiad był gotowy.
Mniam
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |