Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciemny chleb

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ciemny chleb

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-11-13 07:10:02

Temat: Ciemny chleb
Od: "MP" <m...@...tkb.pl> szukaj wiadomości tego autora

Można uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
Wyszedł świetnie.

MP


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-11-13 09:20:06

Temat: Re: Ciemny chleb
Od: JerzyN <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

MP napisał(a):
> Można uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
> Wyszedł świetnie.

To "dowcip" czy wracasz do korzeni "chleba"?
;-)
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-11-13 16:15:12

Temat: Re: Ciemny chleb
Od: "MP" <m...@...tkb.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:ej9di6$8d$4@nemesis.news.tpi.pl...
> MP napisał(a):
>> Można uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
>> Wyszedł świetnie.
>
> To "dowcip" czy wracasz do korzeni "chleba"?
> ;-)
> pozdr. Jerzy

Dlaczego? Nie rozumiem dlaczego w apostrofach jest chleb. Ani nie jest to
dowcip. Miałem mąkę orkiszową typu 1000. Z tego zrobiłem chleb na zakwasie.
Wyszedł ciemny dużo bardziej niż moje dotychczasowe próby z miodem (oraz
karmelem) i zwykłą żytnią mąką razową.

MP


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

watroba z losia
Jak by tu przyprawic nalewke...?
zupy kremowe
Sokowirówka a cytrusy ???
mięso z rekina

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »