| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-11-13 07:10:02
Temat: Ciemny chlebMożna uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
Wyszedł świetnie.
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-11-13 09:20:06
Temat: Re: Ciemny chlebMP napisał(a):
> Można uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
> Wyszedł świetnie.
To "dowcip" czy wracasz do korzeni "chleba"?
;-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-11-13 16:15:12
Temat: Re: Ciemny chleb
Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:ej9di6$8d$4@nemesis.news.tpi.pl...
> MP napisał(a):
>> Można uzyskać z mąki orkiszowej. NIe trzeba dodawać miodu ani karmelu.
>> Wyszedł świetnie.
>
> To "dowcip" czy wracasz do korzeni "chleba"?
> ;-)
> pozdr. Jerzy
Dlaczego? Nie rozumiem dlaczego w apostrofach jest chleb. Ani nie jest to
dowcip. Miałem mąkę orkiszową typu 1000. Z tego zrobiłem chleb na zakwasie.
Wyszedł ciemny dużo bardziej niż moje dotychczasowe próby z miodem (oraz
karmelem) i zwykłą żytnią mąką razową.
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |