| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-08-31 06:35:24
Temat: Re: fondue było Co zrobic z 1kg wolowiny?
>
> : Pytanie do osób, które fondue mają już, excuse moi, obcykane:
> : czy trzeba zwracać uwagę na coś szczególnego kupując owo
> : urządzonko do fondue, czy można pierwsze lepsze z półki w
> : hipermarkecie do wózka zrzucić?
>
> Ja i kilkoro moich znajomych używamy urządzonka do fondue rodem z IKEA
(taki
> czarny zestaw na 6 osób, w tym talerzyki z przegródkami na sosy,
widelczyki,
> palnik no i garnek ofkors). Nigdy nie robiłam fondue z sera (zraziłam się
po
> tym, jak skosztowałam u teściów ;~), lecz właśnie zawsze tylko z mięsa
(drób,
> polędwica wołowa lub wieprzowa) i jestem z tego gara zadowolona. A
kosztowało to
> kilka lat temu jakieś 120 zł.
> BTW - jeśli ktoś jest zainteresowany, to znam kilka pyszniastych sosików
do
> fondue z mięs.
>
> --
> Pozdrawiam
> Maja
>
> Zastanow sie nad kupnem elektrycznego fondue,ktore choc drozsze to jednak
jest lepsze w dzialaniu i mniej klopotliwe w obsludze.(do ogrzewania
"normalnego" fondue zluzywa sie dosc duzo dosc drogiego zelu a na dodatek
garnek ogrzewany jest punktowo i niezbyt wydajnie)
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |