« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-23 06:24:35
Temat: Co zrobić z sokiem pomidorowym?Witajcie :))
ale mnie tu długo nie było :( ech, ale wróciłam, garkotłuk marnotrawny ;)
No, ale do rzeczy:
po sobotniej imprezie urodzinowej został mi rozpoczęty kartonik soku
pomidorowego, a ponieważ soków warzywnych jako takich nie lubię, a wylać
szkoda, to mam dwa pytania.
czy sok, który stał otwarty od soboty około północy do niedzieli w południe
na stole nadaje się do konsumpcji?
co z niego zrobić?
Czy można np. pomidorówkę, która snuje mi się po głowie od tygodnia?
A może zaciągnąć go mąką i zalać jakąś zapiekankę?
A może jeszcze coś innego?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :) Kianit / Dominika.
ps.: Krysiu, czy ten sok wystarczy do odkupienia win i powrotu w rzeszę
biesiadników i wielbicieli KZS? :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-23 06:35:11
Temat: Re: Co zrobić z sokiem pomidorowym?> czy sok, który stał otwarty od soboty około północy do niedzieli w
południe
> na stole nadaje się do konsumpcji?
> co z niego zrobić?
mój były robił taką zasłupiastą zupę: podgrzewał sok pomidorowy (jeszcze
lepiej pomidorowy wymieszany z wielowarzywnym), doprawiał ostrą
papryką/chilli, do tego ryż i już. doskonałe zwłaszcza na kaca.
sok w parę godzin na pewno się nie zepsuł, zresztą spróbuj - jak kwaśny, to
wylej, ale przy takiej pogodzie to raczej niemożliwe.
pozdro,
z
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-23 10:43:47
Temat: Re: Co zrobić z sokiem pomidorowym?
Użytkownik zosia <z...@m...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:ammcma$kjq$...@n...tpi.pl...
> mój były robił taką zasłupiastą zupę: podgrzewał sok pomidorowy (jeszcze
> lepiej pomidorowy wymieszany z wielowarzywnym), doprawiał ostrą
> papryką/chilli, do tego ryż i już. doskonałe zwłaszcza na kaca.
> sok w parę godzin na pewno się nie zepsuł, zresztą spróbuj - jak kwaśny,
to
> wylej, ale przy takiej pogodzie to raczej niemożliwe.
> pozdro,
> z
Dzięki serdeczne :) choć nie mam soku wielowarzywnego, to chyba będę musiał
zrobić takiego "ekspresowca". Może podgotuję w nim starte warzywka?
Pozdrawiam, Kianit / DominikaC.
Kianit
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |