« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-06-14 11:07:51
Temat: ColeslawWitam.
Kapustę soli sie i odciska przed zaprawianiem czy też miesza się z majonezem
taką "żywą"?
Piotr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-06-14 11:42:44
Temat: Re: ColeslawOn Fri, 14 Jun 2002 13:07:51 +0200, "Don Pedro\(dom\)"
<p...@w...pl> wrote:
>Witam.
>
>Kapustę soli sie i odciska przed zaprawianiem czy też miesza się z majonezem
>taką "żywą"?
>
>Piotr
>
ja nie sole i odciskam, bo ta kapusta to lepsza jak sztywna i
chrupica. solenie, zostawianie i odciskanie ja tyego pozbawia
bezwglednie
Trysia
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-14 12:04:36
Temat: Re: ColeslawDon Pedro\(dom\) <p...@w...pl> napisał(a):
> Kapustę soli sie i odciska przed zaprawianiem czy też miesza się z majonezem
> taką "żywą"?
Ja kapustę zawsze zabijam - nie lubię, jak krzyczy na talerzu...
A to czy się ją odciska czy nie - zależy od tego, co kto lubi. Ja generalnie
nie odciskam [bo mi sie po prostu nie chce].
Ale moja mama na ten przykład bardzo lubi solic i odciskać...
De gustibus non disputandum est...
pozdr,
grzesio
ps. a polskie patałachy zaczęły strzelać gole - coś sie pomylili - strzelać
mieli przecież jakieś dwa mecze wcześniej
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-14 12:20:42
Temat: Re: Coleslaw
Użytkownik "Extra Virgine" <e...@N...poczta.gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:aecm4k$b7l$1@news.gazeta.pl...
> Don Pedro\(dom\) <p...@w...pl> napisał(a):
>
> > Kapustę soli sie i odciska przed zaprawianiem czy też miesza się z
majonezem
> > taką "żywą"?
>
> Ja kapustę zawsze zabijam - nie lubię, jak krzyczy na talerzu...
> A to czy się ją odciska czy nie - zależy od tego, co kto lubi. Ja
generalnie
> nie odciskam [bo mi sie po prostu nie chce].
> Ale moja mama na ten przykład bardzo lubi solic i odciskać...
> De gustibus non disputandum est...
>
> pozdr,
> grzesio
> ps. a polskie patałachy zaczęły strzelać gole - coś sie pomylili -
strzelać
> mieli przecież jakieś dwa mecze wcześniej
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
http://www.gazeta.pl/usenet/
Dzięki wszystkim.
Ale za późno - posoliłem. Następnym razem sie poprawię.
Zdrówka życzę.
piotr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-14 12:46:21
Temat: Re: patalachy
Użytkownik "Extra Virgine" <e...@N...poczta.gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:aecm4k$b7l$1@news.gazeta.pl...
>
> ps. a polskie patałachy zaczęły strzelać gole - coś sie pomylili -
strzelać
> mieli przecież jakieś dwa mecze wcześniej
te patalachy polskie to chyba jednak przemysleli sprawe w mysl zasady "madry
Polak po szkodzie"
inaczej baliby sie przekroczyc polska granice; pozarci zostaliby zywcem - a
tak moze jakos przezyja...
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-14 17:06:58
Temat: Re: Coleslaw> Kapustę soli sie i odciska przed zaprawianiem czy też miesza się z
majonezem
> taką "żywą"?
Ona jest bez soli. Tzn. KAPUSTA.
Smak nadaje sos.
--
Pozdr. Jerzy Nowak
Wawa
"Don't be fooled. If something sounds too good to be true, it probably
is."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |