« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-16 12:53:40
Temat: CrunchyHej!
Czy mozna domowym sposobem przygotowac crunchy? Z platkow owsianych, miodu i
??? Zapiec to w jakis sposob?
Pomozcie, prosze!
--
Pozdrawiam,
Asia
Wszystko ponizej to spam z Onetu:
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-16 14:13:19
Temat: Re: Crunchya co to crunchy?
Bo u nas crunchie to taki skamienialy jakby karmel, chrupki i
wspanialy, no nie , izaCurry?
Krysia
>Hej!
>Czy mozna domowym sposobem przygotowac crunchy? Z platkow owsianych, miodu i
>??? Zapiec to w jakis sposob?
>Pomozcie, prosze!
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-16 14:41:29
Temat: Re: Crunchy
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:7m7avt08fubsgf8tfqksi4rhgi1caqthbh@4ax.com...
> a co to crunchy?
> Bo u nas crunchie to taki skamienialy jakby karmel, chrupki i
> wspanialy, no nie , izaCurry?
Tak, Krysiu, chodzi mi wlasnie o to - takie zapieczone grudki z platkow
owsianych i innego ustrojstwa:)
Pozdrawiam,
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-17 09:26:04
Temat: Re: Crunchy
"Asik" <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:9t38k7$hp0$1@news.tpi.pl...
Bierzesz płatki owsiane i smażysz je na patelni suchej, dłuższą chwilę,
potem wrzucasz rodzynki, owoce kandyzowane pocięte w kawałeczki, orzechy,
słonecznik i co Ci tam fantazja podpowie. Jak już jest dość suche, dajesz
klika łyżek miodu płynnego, smażysz jeszcze chwilkę, wyłączasz gaz i
wyrzucasz na tace lub duży talerz. Po wystygnięciu łamiesz na mniejsze
kawałki.
Smacznego!
--
misiczka
A kiedy twoja miłość jest przyjęta i otwierają się dla ciebie
ramiona - wówczas proś Boga, niechaj ocali tę miłość od zepsucia,
bowiem niepokoję się o serca po brzegi szczęściem wypełnione. (Saint Exupery)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |