Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia DZISIAJ

Grupy

Szukaj w grupach

 

DZISIAJ

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 22


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-10-15 23:35:03

Temat: Re: DZISIAJ
Od: "waldek" <x...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Multisenior wrote:
> Zebrałem dynie i patisony, buraki ćwikłowe, jutro przeróbka
> buraków do słoików i gdy nie będzie lało - zbiór owoców pigwowca,
> oraz winogron - już mam 7 fermentorów wesoło pyrkających rurkami
> fermentacyjnymi. Trzy z aronią, cztery z winogronem. Aroniowe będe
> ściągał niedługo do balonów szkalnych na cichą fermentację.
>
> Cały czas myślę o Syli. Nie mogę bez niej żyć.
===
Co to jest owoc winogron i jak jedno winogrono rozdzieliłeś na cztery fer..
coś tam? Ot, zagadka.

waldek
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2006-10-16 22:55:42

Temat: Re: DZISIAJ
Od: "ikselka" <i...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Dolby napisał(a):
>A ryż surowy czy gotowany ma być, bo różnie piszą?
Ani taki, ani taki. Wypłukany zimną woda i SPARZONY wrzątkiem.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Fajna stronka...
Kilo zakalca...
<OT> Raczki do garnków Solingen
JESZCZE 6- zapomniałeś?
Technicznie - wok i palnik

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »