Data: 2002-09-01 08:30:40
Temat: Dlaczego olej do soku marchwiowego?
Od: "topek" <topek!!!NIE-SPAMOWAC-CHLOPKI-I-TO-WYCIAC-ZUERST!!!@post.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam,
swego czasu kupowalem w miescie (robiony na oczach :-) ) sok marchwiowy.
Zawsze pytano mnie sie czy zycze sobie odrobinke oleju (oliwy?). Zazwyczaj
sie zgadzalem tylko nie wiem po co to. Raczej o walory smakowe nie chodzi.
Wczoraj sprawilem sobie sokowirowke (100 zl to duzo??) i kupilem 3 kg
marchwii i 2 kg jablek. Zastanawiam sie jednak czy rowniez ( a jesli tak to
ile) tego oleju dodawac.
Z gory dziekuje.
--
topek -> jak zawsze pozdrawiajacy
|- oklejona Laga (nie mylic z Republikanska)
|- GG: 1780953; IRC: #gwardia
"Madremu wystarcza dwa slowa, glupiemu to i referatu malo "
|