Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dwa pytania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Dwa pytania

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-26 08:25:20

Temat: Dwa pytania
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dawno temu mama mojej koleżanki robila klopsy w czerwonej kapuście. Było to
przepyszne, bo kapusta nadawała potrawie specyficzny smak. Czy ma ktoś może
przepis? Googlanie nie pomaga.

I z innej beczki: jaka ryba jest najlepsza (= najsmaczniejsza, najbardziej
krucha) do ryby po grecku? I czy można np. zmieszać kilka gatunków?

--
pozdrawia KingAM

"Zapierdzielasz na wysokich obrotach żeby na butelczynę chleba zarobić,
to potem się tak dzieje" [Gajowy Marucha]

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

geneza tataru?
Re: makaron z kiełbasą
portal gastronomiczny www.szefkuchni.pl
mielony wędzony boczek w bigosie
ryba maślana

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »