« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-21 19:21:23
Temat: GolabkiKochani,
Dzis moja Tesciowa ugotowala nam golabki i dzieki temu dowiedzialam sie co
zrobic, zeby golabki nie przyklejaly sie do dna garnka w czasie dlugiego
przeciez gotowania. Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
"odkrylam Ameryke" ;-) ?
Pozdrawiam
Kasia L. (Ventura, CA)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-21 19:27:39
Temat: Re: GolabkiAlphie napisał:
>
> Kochani,
> Dzis moja Tesciowa ugotowala nam golabki i dzieki temu dowiedzialam sie co
> zrobic, zeby golabki nie przyklejaly sie do dna garnka w czasie dlugiego
> przeciez gotowania. Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
> plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
> nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
> ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
> "odkrylam Ameryke" ;-) ?
mozna tez dac kilka lisci kapusty, tych grubszych
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |