Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Golabki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Golabki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-21 19:21:23

Temat: Golabki
Od: "Alphie" <a...@j...net> szukaj wiadomości tego autora

Kochani,
Dzis moja Tesciowa ugotowala nam golabki i dzieki temu dowiedzialam sie co
zrobic, zeby golabki nie przyklejaly sie do dna garnka w czasie dlugiego
przeciez gotowania. Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
"odkrylam Ameryke" ;-) ?

Pozdrawiam

Kasia L. (Ventura, CA)




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-21 19:27:39

Temat: Re: Golabki
Od: Dariusz <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Alphie napisał:
>
> Kochani,
> Dzis moja Tesciowa ugotowala nam golabki i dzieki temu dowiedzialam sie co
> zrobic, zeby golabki nie przyklejaly sie do dna garnka w czasie dlugiego
> przeciez gotowania. Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
> plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
> nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
> ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
> "odkrylam Ameryke" ;-) ?
mozna tez dac kilka lisci kapusty, tych grubszych

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Obiad.
Co to są szalotki?
Facjata
paluszki do miesa i pytanie
Co trzeba zeby robic goralskie oscypki i je sprzedawac turystom ?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »