Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak zagęścić zupę?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Jak zagęścić zupę?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-09-25 00:19:41

Temat: Jak zagęścić zupę?
Od: "Solskjaer" <j...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Podawaną w knajpkach/budkach wietnamskich. Idealna jest w Reform/Millenium
Plaza na Pl. Zawiszy w Wa-wie. Co to jest? Próbowałam i mąki ziemniaczanej,
kukurydzianej, tapioki i nic. Plis, podpowiedzcie co to, jak to robić, kiedy
dodawać, no wszystko. Kocham te lepkawe zupki, a sama od dwóch lat tylko
marnuję cuda morskie na ich przyrządzanie.
Help!!!!
Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-09-25 02:36:13

Temat: Re: Jak zagęúcić zupę?
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com> szukaj wiadomości tego autora



Solskjaer wrote:
>
> Podawanš w knajpkach/budkach wietnamskich. Idealna jest w Reform/Millenium
> Plaza na Pl. Zawiszy w Wa-wie. Co to jest? Próbowałam i mški ziemniaczanej,
> kukurydzianej, tapioki i nic. Plis, podpowiedzcie co to, jak to robić, kiedy
> dodawać, no wszystko. Kocham te lepkawe zupki, a sama od dwóch lat tylko
> marnuję cuda morskie na ich przyrzšdzanie.
> Help!!!!
> Asia

Jesli wyglada jak luzny kisiel, to prawdopodobnie jest to ma,ka ryzowa.
W azjatyckiej kuchni uzywa sie glownie pasty z fermentowanej fasoli lub
ma,ki ryzowej do zageszczania zup i sosow.
MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

No i padło na paellę
kuchnia francuska
Mieso na hamburgery..
gdzie kupie BBQ sos w Krakowie
zapiekanka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »